Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstirahat raporu süresinde hasta emeklilik için kurula sevk edilebilir mi?

s!gMa!

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
29
21 günlük hastane yatışım oldu akabindede 10 gün +30 gün rapor aldım bu süre zarfında Doktorun dilekçesi ile Sağlık Kuruluna Sevk Edilmiş bulunmaktayım; bu durum zarfında Memuriyet Görevinin Devam Etmesine Engel teşkil edecek şekilde bir karar ile rapor düzenlenmiş durumda benim anlamadığım raporlu olduğum günlerde(tedavi süresinde) sağlık kuruluna sevk edilebilir miyim?

Malulen emekli edilme durumunda SGK'nın da heyetine çıkıyor muyuz yoksa bulunduğumuz iildeki kurulun verdiği heyet kararı geçerli oluyor mu?

Tek hekim 10 gün için istirahat raporu verir.30 günü geçen istirahat raporlarında heyete sevk edilirsiniz.bu istirahat raporu işin geçerli prosedürdür.
Ama siz malulen emekliye sevk edildiğinizden söz ediyosunuz..siz dilekçe vermeden böyle bişey olmaz diye biliyorum.hastaneye yatış sebebiniz nedir açıklamanız sorun olmazsa eğer
Malulen emeklilikte için dilekçeniz kurum tarafından sgk ya gönderiliır raporunuz sgk sağlık kurulu tarafından değerlendirilir ve gelen cevaba göre yazışmalar sürdürülür.sgk müdüründen sağlık kuruluna erken girmenizi isteyebiliyosanız artısı olur.kurula girmek ve kararı almak uzun sürüyor çünkü

40-50-60 ....daha rapor süreniz uzayabilir ve alırsınız sorun yok.
30 günden fazla raporu dr. tek başına veremez kurul gerekir .

Tek hekim örnek: 10+10+10+10 şeklinde rapor verebilir bu tamam.ve toplamda 40 günü geçerse sağlık kuruluna girer.

Ama dr. tek seferde size 30 günlük raporu veremez bunun için de 3 hekim imzalı kurul gerekir.bunu anlatmak istedim

Üst Alt