Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam kısmı değerlendirilmeyen raporla atandım. Sorun yaşar mıyım?

Kara88

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ş.urfaya memur olarak atandım eylül basında ewraklarımı teslim ettim. Ama sole bi kuşku war içimde yedi beni. Raporda 100 de 40 sürekli yazıyor ama istihdam ve çalıştırılamayacağı isler alanı boş. Ewragı teslim ettiğimde bi sıkıntı yaratmadılar sonradan yaratabilirler mi güvenlik soruşturması için dosyamı yollamışlar emniyete son aradığımda solediler. Bilgisi olan war mı

Kara88

hangi kuruma atandınız.. istihdam alanı niye boş gönderiyorsunuz ki her ihtimale karşı işaretlettirseydinz hastanede. güvenlik soruşturmasından bir sorun çıkmazsa ve eğer ki istihdam alanını işaretlenmesini isteseler rapru yeniden çıkartma sürecini yaşamamnız için bulunduğunuz yerdeki sağlık kuruluna veya başhekimliğe gidin durumu anlatın işaretlesiinler

Sonuçta evrakları teslim ettiğimde eksik bi ewrak war mı yanlış bişe war mı die sordum defalarca hayır sıkıntı yok dediler güvenlik soruşturmasından sonra sıkıntı cıkarabilirler mi

temennimiz inşaAllah sıkıntı olmazsındır ama bazı arkadaşlar işi bilmiyor gerçekten. ha demişse bir sıkıntı yok belki de istihdam alanına önem vermiyorlardır. bazı yerlerin de istihdam alanına dikkat etmediklerini duymuştum. zaten sıkıntı oluştururlarsa ek süre vermek zorunda kalacaklardır. size tavsiyem raporunuzu şimdiden hastaneye gidip istihdam bölümünü işaretletin. başhekimle veya sağlık kurulu ile görüşün. tekrar yeniden raporu çıkartma sürecini yaşamayın.

Kara88 benimde başıma aynısı geldi. Raporumda çalışamayacağı iş alanları kısmı boştu hastane ekleyemeyeceğini söyledi yeniden rapor çıkartmak gerek dedi. Onu çıkarana kadar da evrakları teslim süresi doluyordu. Bende o raporumu verdim. Daha sonra atandığım kurum bir üst yazı ile beni yeniden aynı hastaneye gönderdi. Malum üst yazı da olduğu için 1 hafta içerisinde ekleyip verdiler raporu kafanıza takmayın yani düzelir bir şey bunlar :)

Allah razı olsun teşekkür ederim. Ama dedim ya hani ben sordum sıkıntı war mı die hiç bişe yok dediler kurul toplandı ewrakları onayladı emniyette yolladık dediler

Üst Alt