Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam değerlendirmesi bulunmayan raporla EKPSS'de sorun yaşar mıyım?

Werze

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, bugün engelli raporumu aldım.

EKPSS ye girmek istiyorum.

Yalnız raporun arka kısmında istihdam kısmı boş bırakılmış.

EKPSS ye başvurabilir miyim? Matematik öğretmeniyim atanmak istiyorum. Daha önce böyle raporu olup, atanan arkadaş var mı?

Bilgi verebilir misiniz lütfen

Not: Hali hazırda özel bir kolejde çalışıyorum yani milli eğitim de atamam var.

c4551439272e342af8fa09c5640e2d75.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstihdam kısmı boş olması sınava girmek için engel değil atandıktan sonra atandığın kurum isterse ki çoğu kurum istemiyor meb hiç istemiyor yeniden durum bildirir alırsın sıkıntı olmaz..

nuri3558

İçime kurt düşmüştü valla.
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Werze

bazı nadir kurumlar sorun çıkartıyor ama diyelim sınava girdin atama esnasında kurum senden olaki istedi, sorun yok hemen çıkarmış olduğun hastaneye götürüp, durumu izah edip heyete felan sen bir daha girmeden düzeltip sana geri veriyorlar

hadi sınava hazırlan gönlün rahat olsun :))

Skolyoz23

İnternetten biraz araştırma yaptım, karman çorman bilgiler buldum. Kafam epey karışmıştı inşallah kazanıp atanır ve sorun yaşamadan mesleğime devam ederim.

Teşekkürler bilgi için [emoji4]

Raporun ön kısmında ki bilgi de bu arkadaşlar, boş bırakılmış

3e5b69202ef377e849de05649bcee0ad.png

4 yıl sonra yeniden rapor isterler, süreli verilmiş.

*veli*

Atandıktan sonra yine mi rapor almam lazım ?

Evet süreli Çünkü. İstihdam. Yani hangi işlerde çalışıp çalısamayacağın yazar (yeterlilik belgesi) gibi.

Werze

hayır atansanız ve aldığınız rapor süreli olsa bile memurluk süreli olmaz
raporunuzda ki istihdam kısmına dediğim gibi fazla bir şeye bakmanıza gerek yok, atandığınız zaman kurum istemeyecektir böyle bir şey, olurda isterse durumunuzu izah edip hastaneye gidip anında yapabilirsiniz, sıkıntı yok

Hastalıklarım bunlar. Yani göz bir daha görmeyecek , ayak uzamayacak neden 4 sene verdiler onu anlamadım bende [emoji853]

038d8276a09f44cf0528c043d8408819.jpg

Werze

memur olduktan sonra isterse alsınlar elinden salla gitsin takma kafana, 4 yıl sonra yine rapor alırsın değişen bir şey olmaz, değişen tek şey seni yıpratmış olurlar, zamanını çalmış olurlar

geçmiş olsun

Skolyoz23

Teşekkürler üstad.

İnşallah atanırım gelecek sene

4 yıl sonra raporun süresi biterse ve rapor oranı düşük çıkarsa memurluktan atmayacaklar mı ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum ? :)

Zamanın Ötesinde

kardeşim kurum bunu bilerek alıyor, yani o zaman itiraz edecek ve ben süreli bir engelli memur adayı istemiyorum diyecek, bunu da yapmıyorlar yapmazlar da

+ başka bir konu 4 yıl sonra eğer süresi dolarsa kurumdan çıkarmazlar normal statüye geçmiş olur, yani engelli statüsünden çıkarmış olurla

+ eğer yeni raporun düşük olacağına inanıyorsa, kurum demeden gidip çıkarmaması daha güzel olur, yani atanmışsın karıştırma gerisini, en faazla engelli statüsünden çıkıp normal statüye alırlar

emsal atanan ve bu şekilde olan binlerce aday var

Kısaca, sen%40 altındasın memurluk gitti diyemez eldeki hakkı alamaz en fazla normale alır

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim [emoji4]

Üst Alt