Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'dan aldığım 'H sınıfı ehliyet alabilir' raporunu Edirne'de kullanmak..?

Konular
23
Reaksiyonlar
8
Arkadaşlar merhaba,

3 yıl önce Edirne devlet hastanesinden "H sınıfı ehliyet alabilir - 1 yıllık kontrol şartıyla" ibareli heyet raporu aldım.3 yıl boyunca Edirne'de kontrollerimi olup emniyet yetkililerine raporumu verip güncelleştirdim.Fakat İstanbul'da ikamet etmemden dolayı şansımı bir de burdaki hastanelerde deneyip doktorlara durumu izah ederek "Sürekli" ibareli "H sınıfı ehliyet alabilir" raporu aldım..Şimdi istanbul'dan almış olduğum bu raporu Edirne'de bulunan emniyete götürmüş olsam sorun çıkar mı ?

Kabul etmezler. Ama bence şansınızı deneyin. İnsan evladı bi görevliye denk gelebilirsiniz...

Bence kabul etmeleri lazım. Ben raporumu Gölcük Devlet Hastanesinden aldım. Aracımıda ikamet ettiğim İstanbul'dan aldım. Hiçbir sorun çıkmadı.

Ara alırken sorun olmaz ama H sınıfı ehliyet alırken emniyet sorun çıkartıyor.

Üst Alt