Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Milli Eğitime atandım. Şimdi süreç nasıl ilerleyecek?

Yanki1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşla Merhaba;

Ben İstanbul, Millieğitime atandım ve ilkez katıldım kazandım ne yapacağımı hiç bilmiyorum nereye mülakat etcem ne yapcam bana bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

MEB ATANMADA İZLENECEK PROSEDÜR​

1. Önümüzde ki haftadan itibaren İstanbul Meb in internet sitesini takip et.
2. Dpb (devlet personel başkanlığı)den kurumlara atananların listesinin ulaşması bir hafta sürecektir.
3. Yine önümüzde ki hafta içi istanbul meb i telefonla arayıp atandığını bildir.
4. Meb sitesinde yapılacak duyuruda işe girişle ilgili istenecek evraklar belirtilecektir.
5. Bu evrakları temin ettikten sonra Meb e giderek evraklarını teslim edeceksin sonra zaten bakanlığa onaya gönderilecek bakanlık onayının ardından istanbul meb'e atama kararnamesi gelecektir.
6. Bu sırada görev almak istediğin ilçeye göreve başlama yazısı iletilecek
7. Bu aşamada sen atanmak istediğin ilçeyle irtibat halinde olmalısın günü geçirmeden göreve başlayacağın ilçeye gidip oradan istenecek evrakları da temin etmen gerek.

Tekrardan hayırlı olsun başarılar...

Benim atama sayfamda istanbul milli eğitim tüm ilçeler yazıyor ben ilçe seçimini nasıl yapıcam ?

oraya gidince onlar sana sorarlar yada en kötüsü açık bulunan bir yere yollarlar takma şimdi bunları kafana yat bir güzel uyu işe başladıktan sonra özleyeceksin uyumayı

Arkadaşlar dünden beri araştırıyorum herkes hizmetli için temizlik hademe + çaycı vs yazmış ama benim bildiğim yeni dönemde hademeleri kpss le atamıyorlar özele taşeron gibi firmalara verdiler. Acaba buna rağmen tekrar verebilirlermi ve benim bir diğer düşündüğüm Benim Engelli raporumda tozlu ve kimyasal gazlı ortamlarda çalışamaz yazıyor buna rağmen bana tahminen ne işi verebilirler ?

Arkadaşlar İstanbul Tüm İlçeler yazıyor benim atama sayfamda ben kendim seçim yapabiliyormuyum şu ilçeler olsun diye yada onlar mı atama yapıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

istediğin ilçeyi söylersin açık varsa seni oraya yollarlar

Üst Alt