Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba suat yılmaz benimde yerim belli oldu eyup halk egitim ve ogleden sonra hemen gittim fakat kararname gelmemis oldugundan hic bir islem yapamadim ve eve geri döndüm yarin bir daha gidicem siz basladinizmi bugün acaba
yok bende baslamadım sadece nereye görev yapcam onu ögrendım ben aradım kararneme gelmemiş dediler yarın vaya pazartesi gelir dedı telefon aldı haber vercekler.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir banada bisey soylemediler mudurle konustum ne is yapicam dedim bakariz dedi sadece hayirlisi ins.herkese hayirli olsun allah hicbirimizi utandirmasin...
Yazarim verilen iside hele bi basliyalim hayirlisiyla birde mudur yardimcisina diyorumki meb aciklama yapti en gec 30 eylule kadar ise baslamam gerekiyormus sonra bi sorun cikmasindan endise ediyorum dedim cevap olarak kararname bize ulasmadan baslatamam hic bisey olmaz dedi ins.yarin ararlar..suat siz nereye atandiniz