Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa yakasında iyi bir kardiyoloji doktoru var mıdır?

dgcnn

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
61
Merhaba dostlarım abilerim ablalarım ve kardeşlerim. Bugün psikiyatri ziyaretimde şikayetlerimi anlatırken lamictal yüzünden nefes darlığı çektiğimi söyledim.(Yan etkilerinde yazıyor)
Anlattıktan sonra yokuş çıkamadığımı ve ayaklarda şişlik olduğunu sordu. Ve benim kardiyolojiye gitmemi önerdi.

İstanbulda mhrs den randevu bulamıyorum. Şu an aşırı takıntı yüzünden zihnen yoruluyorum. Bana önerebileceğiniz İstanbul Avrupa yakasında iyi bir kardiyoloji doktoru var mıdır?
Çünkü gitmezsem yine depresif moda girip etrafı yakıp yıkmaktan korkuyorum. Size sormamın nedeni benim seçtiğim doktorlar genelde pek iyi olmuyor. Yakın zamanda psikiyatri doktoruna danışmaya giderken sürekli para yeme ve alkol için yatış tedavisi istediğimde bana sende birşey yok kendin düzelt gibi saçma sapan konuşmuştu😁 Kilo da 155 e düştü sürekli nefes nefese kalıyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

MHRS'den koskoca İstanbul'da tek bir kardiyolog bulamıyor musun? Avrupa yakasında bulamıyorsan Anadolu yakasına da bak. Orada da yoksa üniversite hastanelerine bakabilirsin. Ama onlar randevuları kendi internet sitelerinden ya da telefonla arayarak verirler. Bir de amacın A'dan Z'ye araştırmaları ise EAH ya da üniversite hastaneleri iyidirler. Tek dezavantajları genelde asistan doktorların bakması ve sürekli doktorların değişmesi. İsteğe bağlı parayla profesör ya da doçentten randevu alabilirsiniz ama çoğunun kendi kliniği olduğu için hastanede kasıtlı olarak doğru düzgün ilgi göstermeyebilirler. Amaç iyice paraya kıyıp kendi kliniklerine gelmelerini sağlamak. Ama dediğim gibi; maksat iyice incelenmekse asistanlar da bu hastanelerde gayet iyi bakıyorlar.

Zaten mhrs den baktığımı söyledim.. Biri silivride. Anadolu yakasında yok. Üniversite hastanelerinde doğru düzgün yok. Dediğiniz gibi doçentlere nasıl ulaşabilirim? Aslında tam teşekküllü hastane olsa hem orada ölçümler yapılıp kısa sürede sonuca bakmak istiyorum. Neyse bir onlara randevu almayı deneyim. Teşekkür ederim tekrardan.

Hiç kalp muayenesi olmadın mı şimdiye kadar? Yaş kaçtı? 155 kilo musun? Boy? Ayaklarda şişlik olduğundan emin misin? Herhangi bir kardiyologa gidebilirsin. İnternetten yorumlar bak. Ona göre karar ver. Doktor Eko çekince hemen yetmezlik olup olmadığı anlaşılır. Yani ilk muayenede 5 dakikada belli olur...

@gannicus,

Olmadım ne yalan söyleyeyim boy 175. Dürüst olmak gerekirse benim doktor seçimlerim pek iyi değil. Yukarıda da bahsettim; manik dönemde aşırı para harcamam yüzüneen gittiğim doktor bana sen kendin düzelt dedi. 😁 Leyla ile mecnunda hissettim bir an. Hastane ortamından nefret ediyorum. Yani sizin tavsiyeler beni yola getirdi. Maksat bu durumu tekrardan yaşamamak. Sağolasın tavsiye için.

Üst Alt