Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa yakasında evde bakım için rapor alabileceğim hastane önerisi..?

dilek yıldız

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Acillllll yardimmmmm arkadaslarrr ben sultangazide oyuruyorummmm anne anneme bakiyorumm engelli rapor suresi 20 gun kaldii ve beeennn bakirkoy sadi konuk dewlet hastanesinden bi turlu randevu alamiyorummmm randevu hemen alinan kolay hemen ertesi gun veren rapor hastane bilginiz warmi bna yardimci olunnn

Acil yardimm

Arkadaslarr avrupa yakasinda rapor yenileme hastaneler hemen verilcek yerler neresidir yardim edin anne annemin rapor suresi dolyooo 20 gun kaldiii evde bakim maas kesilicek yoksa:( bakirkoyde randevu alamiom bi turlu

Haseki hastanesi'nden de denenebilir. Geçenlerde bir arkadaşım gitti. Randevu oraya gidip alınıyor. 1 hafta sonraya randevu aldı. Poliklinik süreci bir günde bitmiş. Evrakları teslim ettikten birkaç gün sonra da raporunu almaya gitmiş.

Alım süreci çok zor değil gibi. Ama oran vermek konusunda ne kadar adiller, onu bilemiyorum

Ya haseki iyi degil diyorlar oraya pek guvenemiyorum bende baska bildiginiz hastane varmi peki

Üst Alt