Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa Yakası için engelli aracıyla direksiyon dersi verilir.

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
İstanbul Avrupa Yakası için engelli aracıyla direksiyon dersi verilir. Elden kullanmalı aparatlı ve otomatik vitesli araba ile direksiyon hocası tarafından ders almak isteyen olursa yazsın. Hem bayan hemde bay hoca. Araç sürücü kursuna ait.

Merhaba sakıncası yoksa sürücü kursu adını ve ders ücretini yazabilirmisiniz ?
Olmadı özelden mesaj atın lütfen.

Güngören Olcay Sürücü Kursuna ait araba. Hocanın ismi Kadir Bey. Bu sürücü kursunu bilmeden Mecidiyeköy'de ki Merhaba Sürücü Kursuna yazıldım ve geçen hafta direksiyon sınavına girdim.
Evelden araba kullanmayı bildiğim için sadece 1 kere sürdüm 1 kerede sınavda 5 dakika. Toplam 200 TL araç parası ödedim, eğer bu sürücü kursuna gitmiş olsaydım daha çok sürüş yapmış olacaktım.

Merhaba Sürücü Kursunda engelli aracı yok ama engelli ehliyeti için gideni kaçırmıyorlar fiyatlarıda 650 TL. 600 TL zor ikna ettik 200 TL araç için para verdim açıkcası biraz zoruma gitti, hem araçları yok hemde bu kadar yüksek fiyat alıyorlar araç fiyatınıda size ödetiyorlar.

Olcay Sürücü Kursunda engelli aracı ve hocası mevcut hem bay hem bayan hoca.
Ders ücreti ben başka sürücü kursundan gelip 1 saat eğitim aldım 100 TL ödedim 5 dakika sınav için geldiler gene 100 TL ödedim.

İletişim-Ulaşım | Direksiyon dersi

Olcay Src Kursu iletiim gngren gngrendeki ehliyet src operatr forklift kursu

Üst Alt