Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ispark'ta sadece bir engelli park yeri olduğu için..?

BİLGİHAN

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Temmuz 2012 de Gebzede Meydanda işlek bir yerdi park edeyim dedim isparka aitmiş park ettim görevli yanıma geldi ücret talep etti neden denim Kocaeli belediyesi 1 tene özürlü aracı park yeri var dedi onoda burda bir özürlü var o işgal ediyor dedi ve bende işim olduğu içi üstelemedim 2 dk için 2 tl vedim.

Gebze'de İsparkın ne işi var? Orayı da mı İstanbul'a bağladılar sonunda.

bildiğim kadarıyla bağlanmadı :) ispark olsa istediğin yere, açık parksa 2 saat kapalı parksa daha uzun süre ücretsiz faydalanabilrsin. o kocaeli belediyesiin park şirketidir muhtemelen

Düzce de ;otoparkçı geldi. bizim engelli işareti olan parkımız burda değil başka sokakta. oraya gidin dedi. gidemem dedim.para aldı :):)
Bolu da ; aracın engelli olduğunu öğrenen otoparkçı "abi istersen burayada ücretsiz park edebilirsin ama orası daha güvenli" diyerek beni daha güvenli olan kapalı otoparka yönlendirdi.
Kadıköy de; 2 saat ücretsiz hakkım olduğunu anlatamadım otoparkçıya. alcam dedi. vermicem dedim. vermedim. bastım gittim. aylar sonra internetten sorguladım 12 tl park ücreti borcum var görünüyo :)

yerel yönetimlerin farklılığı ....

Bazı konuları muallakta bırakıp yerel yönetimlerin inisiyatifine bırakınca böyle oluyor.

Üst Alt