Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybının genetik tedavi ile iyileştirilmesi yöntemi..?

zeytin81

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
7
Şöyle bir haber dikkatimi çekti grupta paylaşmak istedim;

Genetik nedenli ileri derecede işitme kaybı olan 10 hastada, tek dozluk gen tedavisiyle anlamlı işitme kazanımı sağlandı.

İşitme eşiği ortalama 106 dB’den 52 dB’ye düştü. Etki çoğunda ilk 1 ayda görüldü.

@Manemm, doğrudur benim eşimin engeli gözle alakalı o yüzden çok vakıf değilim görünce paylaşmak istedim.umarım herkese çare olacak tedaviler bulunur erişilebilir olur

Merhabalar işitme engelliler nasıl gidiyor hayat..emekli olsam mı olmasam mı bilemedim..kulakta teknolojik gelişmeler bekliyorum..işitmeyi getirecek ameliyatlar ne durumda..

Merhabalar hayat guzel gidiyor, hayata nasil baktigina bagli :) 36yil bilateral kulak arkasi isitme cihazi kullanmis olup son 2yildir bilateral implant ile isitmemi sagliyorum. En kesin cozum bu :)

İmplant dışında bir ameliyat seçeneği bulunmuyor. İmplant da işitme cihazlarından verim alamayanlar için.

Üst Alt