Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme + iç hastaliktan %80 rapor ile özel donanımlı araç alımı..?

Karagöz35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam ben işitme engelliyim.Bildiginiz gibi işitme engelliler h sınıfı ehliyet alabiliyor.Bende ötv indirimli araç almaya çalışıyordum.Renault bayisi ile konuştugumda h sınıfı ehliyet almam karşılıgında otomatik vites araba verebileceklerini söylediler.Ötv indirimiyle birlikte.Böyle birşey varmı bi aydınlatırsanız cok sevinirim.iyi aksamlar

Ortopedik rahatsızlığınız olmadıkça vergiden muaf araç alamazsınız. Otomatik vitesi de yalnızca sol ayağından engeli olanlara vergisiz verirler.

Bayidekilerle konuştum verebileceklerini söylediler.Ben kaç gündür internetten araştırıyorum.Full sakat olup araba alamayanda var, fiziksel olarak birşeyi olmayip araba alanda var.Galiba biraz şans oyunu.Bayi veririz diyorsa kabul edip riske girmek gerekli diye düşünüyorum büyük ihtimal kabul edicem.0 Araba göremeyecegiz yoksa :(

Full sakat dediğinizde aracı kullanacak kişinin ehliyeti/ % 90 üzeri raporu yoktur. Fiziksel olara birşeyi yok dediğinizin % 90 ve üzeri raporu vardır mutlaka yada el-kol-ayak uzuvlarının birinde mutlaka bir problem vardır. Eğer sizin de bu uzuvlarda problem yoksa emniyet&trafikten&vergiden mutlaka döner araç işlemleri... Karar sizin tabii ki yine de...

Üst Alt