Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. H sınıfı ehliyetle hangi araçları kullanabilirim?

izzet_akkus

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba bende h sinifi ehliyet aldım işitme engelliyim duydugum kadarıyla işitme engelliler düz vites araç kullanabiliyolarmış sadece araç sağ arka cama ablem yapıştırılcak diyolar fakat benim ehliyetimde özel donanımlı kamyonet otomobil kullanır yazıyo ben şimdi düz vites kullanabilirmiyim cevabınız için şimdiden teşekkürler

izzet_akkus
İşitme engelli ehliyeti ister H ister B sınıfı olsun otomatik ya da möanuel vites farketmeksizin he riki tür aracı da kullanır.
İşitme engelliye tertibat yazmaları saçmalığın daniskası, güya o tertibat arkadaki işitme engelli stickeri.
Madem o sticker tertibat sayılıyor ötv muafiyeti hakkını da ver o zaman diyesi geliyor insanın.

çok teşekkür ederim bende korktum biraz aslında burda bikere sormuştum ve bana düz vites kullanabilirsiniz demişlerdi ehliyeti almadan önce ehliyeti alıncada o yazı beni biraz şaşırttı

izzet_akkus Ehliyette yazan tertibat olayını , İlçe emniyete veya trafik polisi tanıdık var ise numaranızdan sorgulatın bahsi geçen tertibat kelimesi standart bir işlem mevzu olan sorgulama yapıldığında ne çıktığıdır

Üst Alt