Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Araç alımında vergi avantajından yararlanabilir miyim?

zeykan_aydın

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba hayırlı günler
ben kendim 32 yaşındayım ve sağ total işitme kaybım var ve bu nedenle askere elverişli olmadım.
bi araç almak istiyorum ve araç alırken ötv den yararlanabilirmiyim.

bi sorum daha olucak ben istanbul avcılarda oturuyorum benim babam bundan 6 ay önce kalp krizi geçirdi ve hastanede baypas ameliyatı oldu 6 adet damarı değişti ve şükürler olsun gayet iyi allaha şükür
şimdi ve bundan iki ay öncede bi arkadaşının iş yerinde tekstil makinesine kolunu kaptırdı ve kolu kopma derecesinde hastaneye kaldırıldı büyük bi ameliyat geçirdi 3 adet ameliyat geçirdi sağ el parmaklar ve avuç içi parçalandı ama şu anda iyi sadece orta parmağının bir kısmını aldılar özel bir hastanede ameliyat oldu ve sağ kolunu ve parmaklarını kullanamıyor denilecek kadar az kullanıyorşu anda fizik tedavi süreci devam ediyor
biz bi otomatik araç almak istesek rapor nerden alabiliriz ve prosüdürleri nelerdir beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim

zeykan_aydın Sizin işitme engelinizden dolayı muafiyet hakkınız yoktur. Aynı şekilde babanızında yoktur. Sağ kolundan problem yaşayan arkadaşınız h sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı otomatik vitesli araç kullanır raporu ile muafiyet hakkına sahiptir

Üst Alt