Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsitme Engelli ehliyetinde ille de otomatik vites şartı mı var?!

erkamacar

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
H sinifi ehliyetim var ve surucu kursunda bana otomatik vites araba almami soylediler ki benim elim ayağım tutuyor şükür. Sag %100kayip sol %70 kayip isitme cihazim Naida Q90 RIC. Ogrenci oldugum icin 15bin tl filan butcem var ve soz konusu otomatik araba olunca 15bine adam akilli bulamiyorum. Merak ettiğim illa otomatik vites araba mi almam gerek?

işitme engelliler h sınıfı ehlıyet alabiliyormu alamıyor bılıyorum ben baska hastalıgınız varmı rapor tarıhı nedır kardesım bilgi verirmisin

Rapor.tarihi 2015. Sinava otomatik aracla.girdim ve ehkiyete dair tum islemler bittiginde h sinifi ehliyet verildi.

vergi indirimli alamıyor işitme engelliler sadece ortopedik ve yüzde 90 ve üzeri olanlar ala biliyor yinede araştır

hakanaca

peki hoc.otomatik.vites.zorunlulugu ocak 2016da cikan b engelli ehliyet alirsam manuel araba kullanabilir miyim? Sadece isitme.kaybim.var ellerim ayaklarim tutuyor.sukur.

erkamacar

İşitme engellilerin otomatik araç şartı asla söz konusu değil. İster manuel ister otomatik ne istersen kullanabilirsin. Sadece ticari araç kullanamazsın o kadar.

Sana daha önce otomatik şartı ile rapor ve ehliyet yazanın da koyayım kafasına bi odun!

Bir özel hastaneye git, işitme engelli olduğuna dair rapor al ve emniyet'e giderek ehliyetini değiştir.

kulaklarınlamı vites değiştireceksin ben o raporu yazanın nasıl ayar oldum uğreştırıyorlar adamı

Bede isitme engelliyim gecen ay 2.el arac aldim .isitme engellilere MTV (motorlu tasitlar vergisi) indirimi varmi

onlwolf

Birileri zamanında MTV indiriminden yararlanmış, ama mevzuat da buna uygun değil, ben de şahsen bu indirimden yararlanan birilerini bugüne dek görmüş değilim.

Üst Alt