Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerine geç gelen var ama ben birkaç dakika geç kalsam sorun oluyor!?

Umut0318

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
6
Benim yanımda çalışan bir çocuk var 12 tane tutanak yemiş işe 9-10 da geliyor mesai 7.40 da başlıyor kimse ağızını açıp bir şey demiyor ben 2 dk geç kalsam bile azar yiyorum hemen savunma yaz diyorlar bu ayırımcılık ayıp yani zoruma gidiyor resmen

Başkaları ile kendini kıyaslamayi bırak bence. Başkaları köprüden aşağı atlasa sende mi atlayacaksin. Vaktinden önce gel zamanında mesaini bitirirsin. Açtığın konulara şöyle bir bakıyorum da hep bir serzeniş. Sınava telefon alıyorlar diye laf yapıyorsun. Alacaklar tabi sınava telefonla mı girilir. Sanki sınavdan sonra hiç vermeyeceklermis el koyacaklarmis gibi söylenmişsiniz,atarlanmissiniz.

@Umut0318,
Siz gene iyi dayanmışsınız. Bana mobbing yapanı direkt elimde ne varsa fırlatıp ağız burun dalıyordum. Çözüm olarak bunu yapmayın tabii ki, ne hissettiğinizi direkt söyleyin. Sonuçta küfür etmiyorsunuz.

12 tutanağı olan birini korumaya devam ediyorlar hala hiç bir şey demiyorum ama elbet adalet yerini bulur ona laf yok bize gelince kralını yapıyorlar nasıl olsa kendi adamları adaletsizlik diz boyu olmuş

@Umut0318,
Ülkede zorbalamak normal oldu. Ülkenin temel sorunu o. Maalesef yasalar işverenin yanında biz işçilerin değil.

İletişimi kuvvetli olanlar genelde sıyrılmasını iyi becerir o yüzden bence siz kendinizle ilgilenin yoksa çok yorulursunuz bu konularla.

@Umut0318,
Sürekli geç gelen birini sadece 3 tutanak ile tazminatsız işten atardım. 12 tutanak ve hâla çalışıyorsa ciddi bir yönetim sorunu ya da sağlam torpili vardır.

Üst Alt