Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazasından %20 raporum var. Araç alımında vergi indiriminden yararlanabilir miyim?

alexxx

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Slm

ben kartal l kirdar hastanesi gittim
h ehliyet almak icin ortobedik ozurluyum %oranim 20.2. Is kazasi maluluyetim var...
bana ortobedi doktoru ben bisey yazamam bilmiyom dedi ve el cerrahisine sevk etti . el ayak cerrahisi doktoru oda elime bakip dediki doktorun bana sallamis dedi ve otomatik vites araba kullanir raporu yazdi

bu raporla sanirim h ehliyet alamiyorum ne yapmam lazim

alexxx

Hareket kısıtlılığı hangi uzvunuzda ve ne kadar? Sıradan manuel vitesli bir aracı kullanmanıza mani olacak bi hareket kaybınız var mı?

Oturan buga size cok tesekkur ederim burda sakat olupta haklarini bilmeyen arkadaslar var
mesela ben il saglik kurulu once normal surucu olabilir dedi ben itiraz ettim bana 102 .78.47.3503.4014 kodlarla rapor verdi
obur oranli sakatlik raporu 20.02
bunlar rahatlikla arabami alacam sagolun...

Ben yeni ozurlu ehliyetimi aldim tabi kod yazdilar bu kodlar 102,78,47,35.03,4014 verdiler 3503 ve 4014 aparat ehliyete bole islendi benm maluluyet raporum var Ankaradan geldi %20.02 bu raporla otv den yaranlanirmiyim yoksa tam tesekullu hast yeni otv yararlanir ve oran olan rapor alacagim... Lfn yardim edin

Ama tamam ehliyet cepte ama maluluyet raporunu kabul etmiyorlar herhalde otv icin tam. Tesekullu hastden oranli bir otv yaranlanir raporumu alacam simdide...

Sag elim de serce yuzuk ve orta. Parmak kirikligi ve sinirler de hareket kisitligi var sayin oturan buga

alexxx
sürücü belgendeki kodlar raporundaki engelli ibareleri yazısına uyuyorsa Ümraniye nakil vasıtalar vergi dairesine giderek sorabilirsin ve kesin bilgi alabilirsin.

Ehliyet Raporundaki ile ehliyette. Olan ayni 102,47,78,35.03,40.14 ehliyetimi aldim ehliyet tamam... benm sordugum Ankarada gelen maluluk % 20.02 oranli rapor olmuyor otv icin tam tesekkullu hastaneden otv alabilir raporumu cikartcam

Malülük raporunun olmadığını kim söyledi ayrıca yeni rapor çıkaracaksan tertibatlı araç kullanır ibaresi koydurursan sorun olamaz daha iyi olur.

Ben rapor aldım raporumda kodlar yazmıyur

Maluluk raporunda fotoraf yok engelli saglik raporu istiyorlar

Ayrica yaziyonuz sorunumun cevabi degil ben maluluk raporu otv yerine gecmiyormus bunu ogrenmek istiyorum yoksa otv alabilir raporu alincak. Ehliyet tammm

alexxx

Ben şöyle yaptım.il sağlığa raporumda ötv değerlendirmesi yok diye dilekçe verdim onlar aracılığıyla tekrar heyete girdim.otomatik vites yada özel tertibatlı araç kullanır ötvden faydalanır ibaresini eklettim.

Üst Alt