Merhaba beceriksiz bir avukatim sayesinde işveren ile sadece arabuluculuk ile haklarımı istemeyi düşünüp bir ara bulucu avukata müracaatta bulundum. Bir seneye yakın arabuluculuk süreci geçti avukat mahkemeye verelim dedi bu süreçte sosyal güvenlik kurumu iş kazası birimine başvurdum bu birim beni Manisa Celal Bayar üniversitesi'ne ortopedi ve fizik bölümlerine yönlendirdi ilkinde rapor sonucu 9.3 geldi itiraz ettiğimizde tekrardan 9.3 geldi normalde talus nekrozun normal %15 verilmesi gerekirken hastanenin bana verdiği 9.3 bu süreçte mahkeme devam ederken karşı tarafın sigorta şirketi sürekli maraza çıkartıp raporumun gözden geçirilmesini yenilenmesini istedi ve bu raporun adli tıpa gönderilip sonucu beklendi 6 ay bekledik buradan hiçbir sonuç gelmedi hakim benim nisan ayında İstanbul'a adli tıpa gitmemi istedi mahkeme olabildiğince uzuyor ayağımdaki ağrılar kasılmalar hiçbir zaman değişmedi aynı ağrıların devam ediyor üzerine bir de bacak kısalığı çıktı bir buçuk santim 2020 temmuz ayından beri ayağımda Ağrı ile yaşıyorum çocuğumu ayağımda bile sallayamıyorum pütür pütür ötüyor. Nisan ayında adli tıbbın heyetin sonucu ne gibi çıkar ne tavsiyelerde bulunursunuz teşekkürler