Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnterneti bol en iyi GSM paketi hangi operatörde mevcut?

neoplis

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
104
Arkadaşlar şuan Turkcell 40 gb interneti olan paketi 562 tl ye kullanıyorum. Bu ay 12 aylık sürem bitecek. Soyguncu Türkcell istedigim paketi seçemeyecegimi söyledi. 50 gb lık internet paketi için 750 tl ücret var diyor. Sizler internetei bol hangi paketi kullanıorsunuz memnun musunuz ?

Selamalr. Vodafone kullanıyorum. 960 tl hız limiti yok sınırsız kullanıyorum. Başka pakete geçmeyi düşünmüyorum. Tahminim bundan sonra hep sınırsız kullanmaya devam. Bir sigaranin 90 tl olduğu bir ülkede buna verilen paraya asla acımam. Veririm çatır çatır harcarım neti 🫡😉 tabi durumu iyi olmayana bişey diyemem. Birde engelli tarife istedim utanmadan nornal tarifeden daha pahalı tarife sundular. Kafaları nasıl güzel 🤬🤣

Engelli indirimini zorunlu tutmuşlar ancak kurala mantık koymayı unutmuşlar.

Her operatörde indirim var ancak kendi belirledikleri paket üzerinden yapabiliyorlar.

O paketlerin de içeriği ortada.

@muhendis3232,
Köyde felan teli TV'ye bağlayıp herşey yapıyorum. Maalesef paylaşima 15gb vermişler. Ona Bir şey yapamam. Lakin kendim telime sürekli herşey indiriyorum. Geçen ay 250gb indirmişim. Bu ay pek bişey yok.

Ben de ev interneti için birkaç senedir Superonline kullanıyorum. İlk zamanlara göre internet zaten yavaşlamıştı ama son 6 aydır bokunu çıkardılar. Diğer odalarda bile çekmiyor, kendi odamda ise zar zor çekiyor. Taahhüdümün bitmesine 40 günden az zaman kaldı ve başka operatöre geçmeyi düşünüyorum. Ev interneti için hangi operatörü önerirsiniz?

@neoplis,

Destek felan yok. Direk geçirme fiyatı. Çekme durumu umrumda değil. Zaten çoğu yerde çekiyor. Eskisi gibi değil. Asla turkcell almam. Alamam zaten bu fiyata. Sırf çekiyor diyede asla bulaşmam bu firmaya

anlayan biri cevap verirse memnun olurum benim zaten engelli olarak kayıtlı faturalı hattım vardı sonra ben engelliler için olan güzel bir kampanya vardı ondan faydalanmak istemiştim bana eskiden alınmış hat olmuyor yeni hat lazım dediler ...Bu bir kandırmaca mı illa yeni hat yeni bir numara mı gerekiyordu? o gün ayakta zor durduğum günlerden biriydi münakaşa edemedim .kafam yerine gelince böyle bir mantık neye göre karar verildi dedim amaç yeni numara satmak budur .

@hanifeaydin,

Amaç yeni numara satmak. Başka bir şey değil. Vodafone uygulama gir orda müşteri hizmetleri ile direk görüş. Bayiye felan gitme. Bayiler öpmek için yer arıyor dikkat edin. Yok eğer bilmem ne deyip saçmalama yaparlarsa. Ben operatörü değiştiriyorum diye tehdit et. Sohbeti kapat. Onlar seni daha sonra arayacaklar. Tabi burası muz cumhuriyeti her pk olur. Hukuk bazında dedim ama işte 🫡😉

bugün tesadüfen denk geldi Türk telekom'a ait 40GB sınırsız sosyal medya pakedi 366TL bunun dahilinde %25 indirimde ilave edersek bence en mantıklı bu paket görünüyor

NE ALIRSAK ALALIM DEPREMDE İŞLEVSİZ .İSTANBUL DEPREMİNDE KOCAMA ANAMA BABAMA KARDEŞLERİME ULAŞAMADIM.BÖYLE HİZMETİ AMERİKA UK YUNANİSTAN IN 10 KATINA BİZE SATIYORLAR

Üst Alt