ALINTI BİLGİ : İmpulsivite , kişinin dürtülerini kontrol etmeden , düşünmeden ve plan yapmadan hareket etme eğilimi anlamına gelir.
-----------------------------
Bende bu olay , geçmişte çok para harcama ve aklıma eseni hemen yapma gibi durumlarda olurdu.
Mesela otobüs durağında yanımda oturan , tanımadığım kişiyle gereksiz diyaloglara girerdim. Sizin memleket neresi vs ? Bir yere minibüs veya belediye otobüsüyle gitme imkanım varken ticari taksiye binerdim. Mağazaları dolaşıp ihtiyacım olmayan şeyler alırdım. Maddi olarak borçları sıfırladıktan sonra kendimi frenlemeyi başardım. Aynı hataları tekrarlamıyorum.
Bir de çok önceleri , birisiyle diyalog kurarken aklıma gelen cümleyi hemen söyle gibi tuhaf bir huyum var. Akıl süzgecinden geçirmeden konuşurdum Özel hayatımın detaylarına fazla girerdim. Bu sorunu da aştım sayılır. Artık otokontrol olarak iyi durumdayım. Herkese stabil ve remisyonda günler / yıllar dilerim.
-----------------------------
Bende bu olay , geçmişte çok para harcama ve aklıma eseni hemen yapma gibi durumlarda olurdu.
Bir de çok önceleri , birisiyle diyalog kurarken aklıma gelen cümleyi hemen söyle gibi tuhaf bir huyum var. Akıl süzgecinden geçirmeden konuşurdum Özel hayatımın detaylarına fazla girerdim. Bu sorunu da aştım sayılır. Artık otokontrol olarak iyi durumdayım. Herkese stabil ve remisyonda günler / yıllar dilerim.
Son düzenleme: