Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İmam hatip mezunları, kaç puan aldınız?

mrizaktk

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İmam muezzin puanlari ne kadar bilen yardimci olabilecek olan varmi 2 yada 3. atamada 79 puanla atanabilirmiyim imam muezzin olarak veya imama hatip mezunu olarak hangi alanlarda calisabilirim atanabilirum yardimci olursaniz cok makbule gecer

İmamlik icin puanlar nasil acaba
Muezzinide atama puanlarina bakarken gormustim gibi grldide aklima o yuzden yazmistim yanlis hatirliyorim demekki

şoyle kardeş kpss den enaz 70 puan alacak sonrada diyanetin yeterlilik sınavına gireceksin ve sonrasında da mülakatın olacak bu aşamaları geçmen lazım

mrizaktk

atanırsın AKP hükümeti başımızda oldukça garanti atanırsın okulu bitirmen yeterliydi işe girmen için yazık bide sınava girmişsin sınava girmene gerek yoktu boşu boşuna sınav stresi yaşamıssın ?

Mustafa abi simdi sinava girdim ekpss den 79 aldim yeterlilik sinabina gidip ondanda gecip sozlu mulakata girip kazanirsam oylemi oluyo atama

Veyahuten imamhatip mezunu olarak hangi bolumlere atanabilirim

mrizaktk ŞİMDİ KARDEŞ NORMALDE KPSS DEN 70 PUAN ALMA ŞARTI VAR YETERLİLİK SINAVINA GİREBİLMEN İÇİN EKPSS PUANINI SAYARLAR MI BİLMİYORUM ONU DİYANETİ ARAYIP SORMAK LAZIM...
79 PUAN FENA SAYILMAZ ATANIP ATANAMAYACAĞIN HAKKINDA ŞUAN BİRŞEY DEMEK İÇİN ERKEN KONTENJANLAR BİR AÇIKLANSIN DAHA NET BİŞEYLER ORTAYA ÇIKAR SABRET BİRAZ
RIZKI VEREN ALLAH TIR

Saol abi tesekkur ederim Allah razi olsun insallah hayirlisi

Ekpss 2016 ortaöğretim imam hatip bölümleri buraya

ortaöğretim imam hatip mezunları kaç puan aldınız kadro açılırsa kaç puanla ayanırız

Arkadaşlar yeterlilik sınavı Kasımdaki kpss ile birlikte yapılacak 1 hafta arayla olucak. Kpss ve yeterliliğin ortalama puanı 70 esas alınacak. ortalama 70 puan alırsanız yeterlilik belgesine sahip olacaksınız ayrıca bi mülakat olmayacak. Mülakat tercihten sonra atanırsanız olucak . Ve 1.5 yıl aday imam olarak görev yapılıyor

Arkadaşlar ben 77 puan aldım sıralamam 4491 bende imam hatip mezunuyum fakat yeterlilik belgem yok sizce şansım olabilir mi yardımcı olabilirmisiniz ?

yeterlilik kalktı arkadaşlar canınızı sıkmayın sadece mülakat var.duyduğum kadarıyla mülakatıda sadece kuranı kerim okutuyorlar 2014 ekpss 2ye bakın atama puanları 60larda .cünkü imam hatip okuyan engelli çok az olduğu için puan düşüyor.hala diyanetin 2000 kadro açığı var

Muıstafa BİLGİÇ

şimdi kardeş diyanetin açacağı kadrolara ekpss puanıyla tercih yapamıyormuyuz.senin dediğin kpss ile ilgilimi yoksa ekpss puaynıylamı yeterlilik sınavı olacak tam konuyu tam açarsan sevinirim

kahraman_2124 DİYANETİN AÇACAĞI KADROLARA ( HİZMETLİ VE MEMUR) EKPSS İLE TERCİH YAPABİLİRSİN MÜEZZİNLİK KADROSU İÇİN KİŞİLERDEN YETERLİLİK VE LİYAKAT İSTEYECEKLERİNDEN YETERLİLİK SINAVINA AKABİNDE DE MÜLAKATA GİRMEN GEREKİR. BUNUN İÇİNDE MEVCUT DURUMDA KPSS SINAVINDAN 70 PUAN ALIP DYBT SINAVIMA GİRMEN LAZIM

Arkadaşlar bende 77 puan aldım sıralamam 4491 imam hatip mezunuyum siZce şansım varmı ?

anladım kardeş sağolasın.kuran kursu öğreticisi içinde aynı şey geçerli mi peki

EKPSS'ye Giren İmam Hatip Mezunları Buraya Gelsin

İmam Hatip'ten mezun olan arkadaşlar; Ben İmam Hatip'ten tercih yapacağım ama korkuyorum çünkü daha öne engelli imam olarak atanan 200 kişi'nin ataması iptal edilmiş.. acaba bende imam hatip tercih etsem bişey olur mu ?

Üst Alt