Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa engelli raporu alacağım. EKPSS için acil ihtiyacm var..?

yamatarra

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
hocam iyi akşamlar.ben ilk defa rapor alacağım fakat birkaç sorum var.yanıtlayabilir misiniz ?

acemiliğime verin kusura bakmayın.öncelikle dediğim gibi ilk defa alacağım.ekpss için. 9 mart son gün haliyle çok geciktim.randevuyu aldım diyelim önceden bir evrak götürecekmiyim.ikincisi 1-2 güne hallulur mu üçüncüsü 200 lira ile gitsem yeterli midir ? herşey tamam oldu diyelim bu evrakla ekpss ye başvuru yapabilir miyim ?

yamatarra

EKPSS olayını bilmiyorumn.
Rapor için 250 tl yanında olursa iyi olur.
MHRS üzerinden randevu alacaksın yada 182 numarasını arayp randevu alacaksın ki en yakın randevu 15 - 20 gün sonraya olabilir.
1 günde halletmen zor ertesi güne uzuyor çünki ortapediye gönderiyorlar bu işi uzatıyor.
2 günde rahat alırsın raporu.

teşekkür ederim.randevular siteye baktığım kadarıyla bir gün öncesinden veriliyor.bakalım pazartesiye alırım umarım

yamatarra

bugün ayın 4 geç kalmışsın heyet her gün olmaz ama heyete gittiğinde engelli memur sınavına girmek için istiyorum dersen ücret ödemesin raporu alasıya kadarda başvuru tarihi birecek sen neden bu kadarv geç kaldın

Selam arkadaslar ben kaza gecirdim ve suan daligim alindi ve astim hatasiyim calismakta zorluk cekiyorum askerliktende muaf oldum suanda heyete girmis olsam gece bilir miyim

Bayram tasdelen dalaktan 10 verilebilir astım durumundan derece derece değişir belli testlere tabi olacaksınız ona göre verilecek

sağlık problemlerim ve kendimi oturtamadığım için geç kaldım biliyorum ama durumu izah edersem yardımcı olurlar mı ?

rica, minnet halledemez miyim hocam

Sağlık kurulunda çalışan memurun insafına kalmış. Çünkü heyet raporları için baya önceden randevu veriyorlar. Mesela ben 1 ay önce istanbulda randevu almaya kalktım şişli etfalden bana en erken nisanda verebiliriz dediler. Bagcilara gittim onlarda mart dediler ama sınav var yetişmem lazım deyince ordaki memur şubata verdi sağolsun ve girdim 1 hafta sonrada rapor çıktı. Bide heyete girmekle bitmiyor doktorlari dolasiyorsun yetistiremiyorsun bir sürü test istiyorlar bazen (mr, emg vb.) Sonuclar icinde 1 hafta bekledim sonra saglik raporlarina bakan doktor izinde oluyor ameliyatta oluyor onu yakalamakta zor. Başka şehiri bilmem ama istanbul icin cok sıkıntılı rapor almak

sen git ve sor bakalım ilk kurul ne zaman toplanıyor eğer ayın 9 undan sonraysa hiç acele etme yapacak bişe yok demektir ama 9 undan önceyse rica minnet olabilir belki gene ordakilere bağlı tabi yamatarra

Üst Alt