Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk alınan rapor 2.ci alınan raporu nasıl etkiler arç alımı için?

ergun_

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
hayırlı akşamlar 1 aydır yazıyorum ne sağlılkkurulu kaldı ne ankara sağlık kurulu ne başehikim nede dr ben bıktım onlarda bende
21/11/2015 ankilozan sibonkolit kalp ytmezliği hp b kouah ' heyete girdim sağlık kurulundaki kiş bana ancak tek bir şey için alabilecegimi 2 yer yazamazsın dedi bende engelli yerini işaretledim
duydum ve araşdırdım ki benim zaten raporlarım var sol alt ekstremite var raporu aldım sağlık ilmüdürlüğüne gittim itiraz et dediler ama benim oranla bir srunum yok %75 tek sıkındı otamatik vites kullana bilir yazısının olmayışı
evraklarım ankarada ne yapmalıyım bilmiyorum bu zaman içinde girersem dr um bu oranı bir daha alamazsın diyor ayrıca 6 ay sonra gir diyor 6 ay sonra girersem almış oldugum % 75 lik oranı riske atmış olurmuyum yoksa amaçları yani biri engelli ve ististam için digeri h sınıfı ehliyet alabilmek için
lütfen yol gözteriçi olurmusunuz.. il sağlık müdürlüğü hastaneye yazı yaz diyor yza ne olacak dedihastane müdürü.. hasta haklarıdaki kişide 3 fotograf getir heyyete sokalım dedi. bilemiyorum...ayrıca b sıonıfı ehliyetim var selamlar..

heyet raporu

hayırlı günler dün acele olarak yazmak durumunda kaldım ergün tetik kütahya 5056669736 sakıncası yoksa admin tarafından 21<11<2015 tarihinde sağlık sorunlarım nedeniyle %75 engelli oranın öngörüldü.ve aldım çoğu araştırma ve arkadaşlarımızın bilgisi doğruldusunda özürlü sağlık kurulu arka yüzünde özür grupları işaretlenmesi gereken yerle bana veya hasta sorulmaksısın işaretlenmemiş ankilozan vekalp yemezliği kuah ülser gibi rahatsızlıkarım var sol kalçamda güç kaybı ve tutulumlarım var bunlar sorulmadı 15 gün sonra fark etdim hemen gittim kurula onlarda itiraz et dedi hata sizin oranımı almışım niye itiraz edeyim o ibareleri ilave edin dedim evrakda sahteciliğe gire dediler 6 ay sonra gel tekrar girersin dediler şimdi dedirginim çünkü ozama emarlar tahliller ekografiler koşu bantları 15 gün koşturmaça. yani kısaca şu an bana verilen rapor üzerinde istristam ve engelli yazıyor 6 ay dolmadan beni heyet kuruluna hsınıfı hehliyet için kabul ederlermi ve etmeliler mi? b yönetmelik ve bu konu ile ilgili bir yazı var mı yani arka arka 2 fareklı amaçla rapor verilebiliniyor mu..

Üst Alt