Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri derecede miyopum ve askerlikten muafim. Engelli raporu alabilir miyim?

ozandemir64

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar;
Benim şöyle bir sorum olacaktı.Ben ileri derecede miyop hastasıyım.Tek gözümün numarası 8.00 ikisinin toplamı 16.00 derece bundan dolayı beni askerlikten muaf ettiler ve askerlik yapmayacagım ameliyat olma şansimda yok düsmesi icin.Çünkü kornea ince oldugu için ameliyat yapmıyorlar.Acaba engelli raporu alabilirmiyim konu hakkında bilgisi olan arkadaslar yanit verirseniz sevinirim..

maalesef size herhangi bir oran verileceğini sanmam verilsede 20 yi geçmez heralde ozandemir64

Hemen yanlış bilgilendirme yapmayın yok 20 filan diye milletin yazdığına bakma en net sonucu şansını deneyerek öğrenirsin git bir hastaheneye başvur düşükte cıksa kaybedeceğin birşey olmayacak gözlükle iyileşiyor mu peki ?

Hayatyaşamayadeğer

arkadaşım bişe biliyoruzda söylüyoruz değilmi en ufak görme olsa dahi oran verilmiyor yada az veriliyor bir göz tamamen görmeyen kişiye zorla 32 veriliyor bu arkadaş görüyor buna nasıl yüksek oran verilsin asıl sen yanlış bilgilendirme yapma arkadaşımız giderse rapor almaya buraya yazsın neticeyi o zaman görürsün

bencede bir hastaneye gitmeli sadece duyduklarımızı ve bildiklerimizi söylüyoruz sonuçta tabiki hastaneye gidip başvuracak@Hayatyaşamayadeğer

Üst Alt