Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl Sağlık Raporu Ve Elimdeki 2008 Yılından Kalma %60 Sürekli Rapor İle Araç Alamadım

erencakir

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Elimde il sağlıgın 10.02.33.02 kodlarını yazdığı rapor var ve elimde 2008 yılından kalma %60 sürekli ibareleri rapor var ama raporun arka kısmında ötv kısmında değerlendirilmedi yazıyor Araç alamadım maliye Ret verdi Nedendir ötv için ayrı bi rapor mu gerekiyor

İyi günler erencakir bey bende ehliyet almak için rapor almak istedim bana ehliyet için ayrı ÖTV için ayrı rapor almam gerektiği söylendi sağlık kurulu tarafında ben zaten vergi indiriminden faydalanıyorum dememe rağmen ayrı olarak ÖTV içinde rapor almaşsam araç alamıyacağım söylendi bende iki rapor için ayrı ayrı 300+300=600 Tl ödedim. Ehliyet için olan raporu tarafıma vermediler direk il sağlık müdürlüğüne yolllıyacaklarını söylediler umarım yardımcı olur size.

arkadaşlar birşey merak ediyorum yeni konu açıp forumu kalabalık etmeyeyim şimdi maliye sana araç alamayacağını söylemiş peki ÖTV ödeyerek 0 veya ikinci el araç ta mı alamıyoruz bu dururmda OturanBoğa

Valla arkadasim bu iste sacmalik var .. uzuv sakatliklarinda otv icin orani yok ben ehliyetimi degistirdim yeni kanuna gore 1995 yılinda ise girerken aldigim saglik raporunuda ekledim arkasina.gecen ay aldim arabami.. bunların amaci insanları ugrastirmak senin yetkili devlet hastanesinden alinma surekli ibare li raporun varsa yenisine gerek yok .. ancak %orani isteyen islerde yeni rapor olmasi gerekli

HUAWEI P8max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam kabul olmadı ötv için ayrı bi rapor isteniyor ....

ötv ödüyerek alırsın bi sıkıntı yok
OturanBoğa hocam bu konu hakkkında fikriniz ney

ret ile ilgili cevap gelmedi pazartesi gelicek inş Sorun bacakları kullanamıyorum elden tertibatlı ehliyet hocam benim bu elimdeki 2008 yılının raporu arkasında ötv ile ilgili kısım değerlendirilmedi felan var ondandır düşünüyorum ama rapor sürekli ibareli ehliyettte kodlar var bu ne saçmalıktır

yav bu ötv mtv muafiyeti maliye değerlendirir bide yazmıyor diye red eder ne alakaysa ?

sımdı ortopedik olmayan bır engellı bıde raporu % 90 altında ise ötv den faydalanamaz mesala ama raporunda ötv mtv yazar yazsada gene alamaz sacmalık kodlu raporu hıc bır sekılde kale almıyorlar nedense hastane bız yazmayız deyıp duruyor

aslında kodlu raporun işi bitirmesi lazım hocam vermemek için uğraşıyolar

oranda ıstenıldıgı ıcın engellı saglık kurulu raporu ıse yarayacak olan ama durumlar böyle malesef

engelli kurulu raporunda oranda var sürekli bide çokta eski değil 2008 yılının...

nası araba kullancagına daır ıbareyı ıstıyorlar raporda acık olarak yazmasıını

şimdi haber geldi maliye beni görmek istemiş galiba elimdekileri kabul edicek

Üst Alt