Ben ehliyet değişimi için dün il sağlık müdürlüğünden raporu aldım pek işime gelmeyen kodlar yazdılar ama süreç şöyle işledi salı günü sağlık ocağına gittim aile hekimi ortapedi ve göz muayenesi gerekli yazdı rapor kagini çıkarttı bu arada yanında biomrtrik deden fotografindan götür sonra devlet hastanesine gittim vezneye 50ser lira yatirdim her iki doktor için sıra bankosuna gidip ehliyet için muayene dersen yardımcı oluyorlar ilk önce bankadan bandrol al sonra parayı yatır sonra muayine oldum ortapedi özel donanımlı otomatik vites kullanabilir il sağlık komisyonuna çıkması gerekir yazdı çıktım hastaneden il sağlık mudurlugunü aradım orda ki memur hemen gel başvuru yap yarın toplanacak kurul dedi gittim koşa koşa birazda uzak bulunduğum yerden direk otobüs yoktu gittim memuru buldum kayıt yaptı vs yarın 9da burda ol dedi dün 9da gittim bi liste fln asmadilar başvuru sırasıyla aldıklarını dusundum isim okuyan kisiye rixa edip baktım son siradaydim en son ben basvurmusum çıktım sigara fln derken 1.30-2 gibi girdim içeri cok saçma bi karar verme durumu oldu şöyle bi baktılar bundada bisey yok dediler sonra nöroloji uzmanı kadın 35.04 yazalım biz yinede deyip hayallerimi yıktı biraz cirpondim ama iş işten geçti velasil kelam giderken tek gitme yanında yiyecek bisey götür isim listesi olmadığı için insan ayrılamıyor ordan sıram geçer diye Allah kolaylık versin işin rast gitsin