Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl sağlık komisyonunun yazdığı saçma-sapan kodlara itiraz etmek istiyorum..?

saltinyayla

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Yorumlarınız sayesinde sistemi neredeyse öğrendim ancak bugun ist il sağlık müd. gittim ehliyetimi alırken otomatık vıteslı aracla aldım hemde tertıbatsız. ve tertıbatsız otomatık arac kullanabılıyorum. ayaklarımda az da olsa gucsuzluk var harıcınde bısey yok kollarım ellerım şükür sağlıklı.. anccak ıl saglık bana,

102. Ticari araç, resmi araç, ambulans kullanamaz
78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir
31.03 Pedallar ayak yardımıyla çalıştırılmadığında hızlanma sistemi ve pedalların tıkanmasını önlemeye ya da aktivasyonunu sağlamaya yönelik önlem
32.01 Tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi
35.05 Direksiyon ve hız ile frenleme mekanizmalarının kontrolünü kaybetmeden idare edilebilen kontrol cihazları

bunları verdi. gerek olmadığını söylesemde inatları inat yazıp verdiler.
İtiraz ediyorum laf dinletemiyorum. Şimdi bilen cevaplarmı bu raporu iptal etme şansımız var mı?
1- iptal edilirse yeniden çıkarsam istanbulda yine aynı kişiler bakacaktır. o yuzden başka bir ilin il sağlık müdürlüğünden rapor çıkarsak istanbul ikametgahlıyım buradaki maliye sorun çıkarırmı?
2- bu kodlara göre sizce H ehliyetimi değiştirmelimiyim. Yoksa ehliyetteki kodlar ile rapor kodları aynımı olmalı.
3- bu kodlara gore tak cıkar portatıf tertıbat yapabılecek bır fırma bılıyormusunuz.. nıyetım eger tak cıkar yapabılırsek belkı tse den aılemde kullanır raporu alabılırım dıye dusunuyorum...

yada allah rızası ıcın yol gosterın... rapor elımde oturdum kaldım :(

İtiraz edebilirsiniz istanbul dışına başka bir heyete gönderiyorlar. Ben de itiraz ettim Tekirdag veya izmit dediler(gebze) önümüzdeki ay orada tekrar heyete gireceğim.

doktorlar genelde eksik yazarlar. Büyük ihtimalle bu yazılan kodları diğer tarafda yazar çünkü engelli çizelgesinde ne varsa ona göre yazılıyor. Yani baya bir aparat yazılmış .

Üst Alt