Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl dışına atandım. Yaşadığım yere tayinimi isteyebilir miyim?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
ARKADASLAR BEN ANKARADAYIM VE İSTANBULA ATANDIM NAPCAM ORDA BILMIYORUM İSTANBUL MEB HİZMETLİ GERI NASIL GELEBILIRIZ BILGISI OLAN VARMI:eek:

Dilekçe veriyosun Ankara'da göreve başlıyorsun emre kardeşim. Meb'de böyle bir karar var. Birçok kişiye söylemişler bunu sana söylemediler mi.??

Ben aradım niğde il milli eğitim müdürlüğünü ordaki görevli nerde yaşadığımı sordu izmir dedim, burda mı görev yapmak istersin izmir'de mi dedi, bende oraya atandım orda başlamam gerekmiyor mu dedim, biz buraya not alıyoruz evrakları getirdiğin zaman dilekçe veriyorsun direkt izmir'de göreve başlıyorsun dedi.. sen de arayıp bir sor istanbul il milli eğitim müdürlüğüne..

bende ankarada yasıyorum ama ıstanbul devlet hastanelerı kurumu atandım,bizde dilekce versek ankarada kalabılıyoruyuz bılgısı olan varmı

Dilekçe vermeye gerek yok: atandığınız kuruma gidip sorun, varsa boş yer gidersiniz...

Kamu hastaneleri kurumunda bu şekilde bir işlem var mıdır, yok mudur bilmiyorum levent kardeşim.. kurumu arayıp sorarsan sana daha net bilgi verirler..

arkadaşlar bende istanbulda ikamet etmekteyim ancak manisa khk atandım şimdi istanbulda durabilmem için ne yapabilirim yada nereyi arayarak bilgi edinebilirim istanbulumu manisayımı.

Peki neden meb yapıyor da diğer kurumlar yapmıyor ?
Bu alımda meb toplamda kaç kişi aldı , çok az alım olduğu için mi acaba ?

Arkadaşlar,

Bende şimdi sakarya il milli eğitimi aradım. Dilekçe ile başvurunca kendi ilinde işe başlayabiliyormuşuz. MEB deki arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.

Üst Alt