Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl değişikliği için dilekçe gönderdim, ama geri geldi?!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmet961
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet961

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben sivas meb e hizmetli olarak atandım. fakat bulunduğum ile yani yozgat a alınmam için dilekçe gönderdim. fakat dilekçede ''bir defalığına mahsus '' ibaresini kullanmadığım için dilekçem sivas a geri gitmiş. gerçekten de şu üç kelimelik şey için bir dilekçe geri gidermi arkadaşlar bana çok saçma geldi. bugün düzeltip yeniden gönderdim. umarım bi sorun çıkmaz !

Tekrar bu haktan yararlanamayacağınızı bildiğinizden emin olmak ve tekrar böyle bir istekte bulunursanız bu dilekçeyi size sunmak amaçlı açıklamalı bir şekilde yazmış olmanız gerekiyor.

ama bana öyle bişey dememişlerdi. dilekçe yaz dediler nasıl yazılacağını söylemediler bende yazdım. neyse yenisini dün gönderdim umarım bi aksilik çıkmaz

devlet işlerinde sağlamlık önemlidir kardeşim sonradan problem çıkacak bir durumla karşılaşılmasın diyerekten böyle davranmışlar problem yok yani@ahmet961

sarasota abi hani yarın son gün ya o yüzden endişeliyim. yetişirmi diye. bide ben hiç bir evrak teslim etmedim henüz iki kuruma da yani yarın öbür gün süre doldu diye beni açıkta bırakmasınlar ondan korkuyorum

bu durumundan atanacağın kurumu haberdar et evrakların yetşmediğini yanlışlık olduğunu anlat yinede işi sağlama bağla derim ben ahmet961

öyle yaptım zaten abi. bugün gittim tayinimi istediğim yere yani memleketimdeki milli eğitime. bugün dilekçen elimze ulaşsa iyi olur dediler. bende dün yeniden yazmştım dilekçeyi. bugün veya yarın ulaşır inşallah ellerine. bide ben evrakları hazrladım herşeyi bunları kuruma teslim etsemmi yoksa aramalarını mı beklesem sence ?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt