herkese selam, arkadaşlar sizlere iki sorum olacak cevaplarsanız teşekkür ederim. Ötv indirimli araç alabilmek için uğraşıyorum. engelli raporumu yeni aldım, ehliyetimi de yeni değiştirdim alacağım arabada az çok belli oldu. fakat şöyle bir durum var, hali hazırda elimde bir araç var (15 sene önce alınmış, ötv ile alakası yok, zaten raporu da yeni aldım.)
1- bu elimdeki araç, almayı düşündüğüm ötv indirimli yeni araç için bir engel teşkil eder mi? elimdeki aracı satmama gerek var mı?
2- (diyelim ki engel teşkil etmiyor), her iki araç için de MTV muafiyeti uygulanır mı? yoksa sadece bir araç için mi bu uygulama?
cevap verirken kaynak gösterirseniz yada link atarsanız dadından yinmez arkadaşlar.
1- bu elimdeki araç, almayı düşündüğüm ötv indirimli yeni araç için bir engel teşkil eder mi? elimdeki aracı satmama gerek var mı?
2- (diyelim ki engel teşkil etmiyor), her iki araç için de MTV muafiyeti uygulanır mı? yoksa sadece bir araç için mi bu uygulama?
cevap verirken kaynak gösterirseniz yada link atarsanız dadından yinmez arkadaşlar.