Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki iş yerinde 15'er gün primlerimin yatması emekliliğimde sorun olur mu?

veda

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ben iki işyerinde part time olarak çalışıyorum sigortam iki işyerindende 15 er gün olarak yatıyor bu ilerde emeklilikte bi sorun teşkil edermi ve pirimim tam olarak sayılırmı teşekkür ederim.

cvplarınız için teşekkür ederim fakat saglıktan yaralanamassınız diyorsunuzda ben böbrek hastasıyım ve diyaliz tedavisi görüyorum eşimde organ nakilli ve sürekli tedavide ve bi sorun çıkmadı şimdiye kadar hergün hastanede olan insanlarız yani

Neden sağlıktan yararlanamasın? Sağlık güvencesinden yararlanamaması için hiç bir neden yok... Kaldı ki müstahaklık kontrolü www.turkiye.gov.tr adresinden yapılarak sağlık güvencesinin devam edip etmediği de kontrol edilebilir...

malülen emeklilik

Merhaba arkadaşlar ben iki işyerinde part time özürlü eleman olarak çalışmaktayım daha önce 4A lı olarak çalışyordum 2012 başında kısmi süreli çalışan 60g olarak tescil edildim bu benim emekli olmamda bi engel teşgil edermi şu an 1450 günüm ve % 90 raporum var teşekkürler.

Emeklilik süresinin hesabında hiç bir etkisi olmaz. Önemli olan şey prim günü ve sigortalılık süresidir...

Üst Alt