Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki el parmaklarımda eksiklikler var. Araç alımında vergi avantajından..?
sağ elimde 1 parmak sabit oynamıyo2ve 3 üncü parmak dipten ampute sol elimde ise2.3 .4 parmaklaeda dipten ampute h sınıfı ehliyetim var araç alırken ötv den yarar lana bilkirmiyim.bilgilen dirir seniz sevinirim.
sağ elden 2 parmak sabit oynamıyor3ve 4 parmak ise dipten ampute
sol el ise2.3ve4üncü parmak dipten ampute , araç alırken ötv indiriminden yararlana bilirmiyim.bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler
ibare varsa işarete ne gerek var anlamıyorum ben bu memurları herkes kafasına göre bi yol izliyor yaa bizleri uğraştırmaktan başka birşey yaptıkları yok. Yeniden tam teşekküllü bi hastaneye başvur kardeşim raporu ne için istediğini de muayene olduğun doktorlara ısrarla söyle ve dilekçene yaz.
sayın oturan boğa sağ elimde 2inci parmak sabit sadece kökünden oynuyor.3ve4üncü parmağım ise dipten ampute.
sol elimde ise23ve4üncü parmağım dipten ampute.h sınıfı ehliyetimi aldım 4 sene önce ötv indirimi için başvurdum sağlık kuruluna sizce yararlanabilir onayını alabilirmiyim.bilgilendirirseniz sevinirim.
sağ elden 2.3.4 parmak ampute sol elden 2.3.4 parmak anpute.heyete girdim özeltertibatlı araç kullana bilir ve ötv istinasın dan yaralana bilir raporu aldım,bayiye gittim onlarda araştırdı yararlanamazsın dediler,şimdi hangi yolu izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz.
Sağ elden sakatlığı olanlar vites kolu yükseltilmiş aracı vergi istisnaı ile satın alabilirler. Nokta!
Vites kolunda yapılacak sabit bir donanıma (vites kolunu yükseltmek de dahil) dair Özelge: ::Mevzuat Display::
Vites kolunu sol ele alan donanıma dair Özelge: ::Mevzuat Display::
arkadaşlar iki elden parmak amputelerim var,sağlık kurulundan özel tertibatlı araç kullanır raporu aldım,fakat ötv indiriminden yararlana mıyorum.pazartesi günü yeniden heyete girecem sizce dilek çeye ne yazmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.h sınıfı ehliyetin var.
arkadaşlar sağ elimdede parmak eksikliğim var sol elimdede var otomatik vitesli araç kullanabilir raporu alırsam ötv indiriminden faydalana bilir miyim.
Sol üst ekstremiteden sakatlığı olanlar araç alımında vergiden muaf olmuyorlar. Sağ elinizden sakatlığınızla 'otomatik vitesli araç' ibaresiyle araç alımında ÖTV'den muaf olamazsınız. 'özel donanımlı araç' ibaresi olması gerekir.. ve H sınıfı ehliyetiniz tabii ki.. 'otomatik vitesli araç' ibaresiyle yalnızca sol alt ekstremiteden sakatlığı olanlar araç alımında vergiden muaf olabilirler..