Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki araç için MTV ödenmesi..?

alican evren

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba benim mtv muafiyetiyle ilgili bir sikintim var 2005 yilinda otv den muaf arac aldim ayni zamanda mtv de de muafti gectigimiz ekim ayinda bir arac daha aldim gene otv den muaf ben bunlarin hangisine mtv odemeliyim birinci aracim izmirden alindi ikinci aracim adanadan adana hangisine istersen diyor izmir ilk arac muaf ikincisi mtv ye tabi diyor su anda ikisi de mtv den muaf gozukuyor ben ilk aracima mtv odemek istiyorum malum o aracin vergisi daha ekonomiklutfen acil ayrdimlarinizi bekliyorum.

İstedsiğiniz birine mtv istisnası uygulatacak, diğeri için mtv ödeyeceksiniz. Mantıken yeni olanın mtv istisnası daha avantajlıdır, ona istisna uygulatmanız daha doğru...

Evet bende sizin gibi biliyorum ancak vergi dairesi kabul etmiyor ilk araca istisna uygulanir diyor konuyla ilgili resmi bir kaynak varmi acaba elinizde

Hey allahım! :)

MTV istisnası araç sahibinin isteği ve talebi üzerine uygulanır. Şimdi siz bir dilekçe yazın ve "xxx plakalı aracımın MTV istisnası uygulamasının iptalini istiyorum" deyin. Mecburdurlar yapmaya. O işlem bitince, dönüp "xxx plakalı engelli aracımın MTV'den istisna tutulmasını istiyorum" diye form doldurun: http://www.engelliler.biz/forum/oze...lu-tasitlar-vergisi-istisnasi-uygulamasi.html

Bu ikisini de yapmak zorundalar. "yapmam" diyene "neye dayanarak" deyin! Şefine çıkın. Olmazsa BİMER dahil gelirler idaresi başkanlığı'Na şikayette bulunun. İşgüzarlıklarının cezasını şikayet edilerek ödesinler...

Üst Alt