Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiperlipidemi ve tip 2 diyabet ile hangi oranda rapor alabilirim?

hasangok68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Cümleten selamün aleyküm. Ben de Hiperlipidemi ve (kolesterol 350 trigliserid 1500 çıktı) tip 2 diyabet,diyabete bağlı nöropati ve retinopati (sinir ve göz hasarı) mevcut. Engel oranı ne olur yardımcı olabilir misiniz.

bana hiperlipidemi den %10 oran verildi.
tip2 diyabet hakkında bilgim yok

@Nihat12,

Hiperlipidemi oranları duruma göre değişir mi ki mesela benim değerler çok yüksek. Bir de bu nöropati ve retinopatiden verirler mi acaba oran

Tip 2 diyabet ve diyabete bağlı nöropati ve retinopati (sinir ve göz hasarı ) mevcut. Ayrıca hiperlipidemi (kolesterol 350 trigliserid 1500) çıktı. Heyet raporu %40 alabilir miyim acaba. Daha önce başından geçenler var mı. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

@hasangok68, ilaç kullanıyorsanız heyette iç hastalıkları dotoruna söyleyin, ilaç kullandığına dair kağıt çıkartıp heyet kağıdına zımbalar. Şu an %10 garanti alıyorsun.
Tip2 diyabetten doğan hastalıklara test yapıldıysa grafik çıkartılması gibi olabildiğince her bir bilgiyi ekle. Bu avantaj olur.

Tip 2 diyabet komplikasyon yaptığı için nöropati ve retinopati (sinir ve göz hasarı) engel oranı kaç olur ?

@KONUSAMIYORUMM,
Merhaba kolesterol için colastin L
Diyabet için forziga, Diaformin kullanıyorum ve yakın zamanda insuline geçtim

Üst Alt