Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete işitme cihazı ile girmek mantıklı mı?

tHe_GaMe

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar.

Perşembe Günü Heyete gireceğim Rapor Yenilemeden Dolayı Doktor Neden işitme cihazı Kullanıyorsun dedi Duymadığım için dedim Sağ Kulakta İşitme Cihazı var.

Heyete Çağrılacaksınız denildi İşitme Cihazı ile Heyetin Karşısına çıksam mı daha mantıklı yoksa İşitme cihazını Çıkarmak mı daha mantıklı ?

İşitme Testini bırakıyorum Yorumlarsanız Mutlu olurum

https://ibb.co/cczRXNf8

Geçmiş olsun bu işitme değerleri ile cihazsız zaten anlayamazsınız. Hiç kimse sizin cihazlı / cihazsız numaramı yapıyor gibi düşüncelerle değerlendirmenizi yapmaz. Bir kulak neredeyse tamamen kayıp gibi diğeri de cihazsız duymanız (anlamanız) zor. Yani duymadığınız belli zaten Ne için heyete giriyorsunuz ? Ne raporu yenilenecek ? Ehliyet içinse teste cihazlı girmeniz gerekir ama heyet dediğiniz için şaşırdım.

@HuYSuz79, Öncelikle Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim;

2012 de Sürekli İşitme den Rapor almıştım 2023 de Yeniledim Raporu %53 Verildi Diyabet de mevcut 2025 de rapor bitti Tekrar yenilemek istiyorum .
O yüzden Heyete gireceğim.

Son düzenleme:
Yukarıda eklediğiniz fotoğrafdaki gibi yeniden test istenir, o test sonucuna göre hesaplama yapılıp oran verilir. Endişelenmeniz gereken bir durum yok ama artık engel oranına göre emekliliği bitirdikleri için; Engellilik nedeni ile emekli olma düşünceniz varsa ve bu nedenle rapor oranını yükseltmek için yenileme yapıyorsanız sadece zaman kaybetmiş olursunuz. %40 olsa da aynı haklarınız var %53 olsa da aynı haklarınız var. (fatura indirimi, toplu ulaşım kartı vb gibi) Yani size bir şey kazandırmaz.

Üst Alt