Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete girerken ne yapmam gerek?

bybaris59

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...
Arkadaşlar ben heyete girmeyi düşünüyorum fakat daha önce girmedim için hiçbir fikrim yok yardımcı olur musunuz lütfen. Ben heyete girmeden önce filmlerimi filan çektirmem mi gerekiyor? Yoksa heyet doktorları mı yönlendircek?
Ve heyete girmek için sıra ya da randevu almak gerekiyor mu?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Dostum öncelikle sakin olman yeter.

Rapor için hastaneye başvuru yapıyorsun.
Sana verilen evraktaki poliklinikteki doktorlara muayene oluyorsun.
Doktor gerek görürse röntgen, tahlil isteyebilir.
Tüm muayeneler bittikten sonra evrakı heyete teslim ediyorsun.
Heyet sana bir gün tahsis ediyor.
o gün geldiğinde heyetteki doktorların karşısına çıkıyorsun.
o kadar....
geçmiş olsun

öncelikle ne için alacaksınız örnek sosyal yardımlaşmaya giderek sevk alın derim sonra size bir hastane sorarlar hangisine gitmek isterseniz gider ordan gün alırsınız ve poliklinikleri gezersiniz bittikten sonrada kurula çıkarsınız kurul zaten öylesine formalite gibidir genelde poliklinikte verilen oranlar onaylanır
bybaris59

Sosyal yardımlaşma için alcam. Ve birkaç hastalığım var

o zaman yukarda yazdığım gibi sydv den sevk alıp sırayı takip edin bybaris59

Rapor için hastanelerin farklı uygulamaları olabiliyor, önce telefonla bilgi alabilisiniz sonrasında resmi prosedürü takip edeceksiniz.

Hangı şehirdesin once onu soyle sonra işkur arcılıgıyla başvur ordan kagıdı alıp bulundugun ildki devlet hastanesine gidiyorsun yada maliyednde kagıt alıp gıdebvilir hastaneue sonra doktorları yane polikılınıkleri dolanıyorsun daha sonra oylenden sonra heyet kararını veriyor ama mutlaka işkur veya maliye aracılıgıyla git verdi diliminden yararlanırsın gecmiş olsun

Kurulda ahım şahım bi durum yok rahatsızlığın i sorarlar soru sorarlarsa cevap ver o kadar saygıyla.

Üst Alt