bu hafta dogustan sağ ayagımdan ozurluyum özürlülük oranımın tesbıtı ıcı bas vurdum.buyuk özrüm ortapedı idi.sırası ıle göz_kbb_dahılıye_genelcerrah_psikolojı_vs bolumlere muayne oldun ortapedıye gıttım rahatsızlıgın ne dedi sağ ayağımdan dogustan vs anlattım hiç bır muayne kontrol olmadan ustun koru 2 sacma fılım ıstedı sonra ftr gittim bayan doktor ayagıma uzaktan baktı konusturmadan tamam dedi %18 yazdı ve heyet saatıne kadar bekle dedile heyet satınde adım soylendı gırdım cıktım 5 sn surdu
adam gibi muayne vs evraklarıma bakılmadı bu nasıl bır heyet ve ozurluluk raporu.ben anlamadım.sınırım bozuldu cıktım geldi% 40 alacağımı sanmıyorum zaten
ftr ile ortapeti aynı bransmıdır ayrı ayrı oran mı verecekler ?
ben anlamadım hatta ortapedide benı muayne diyemıyecem bana mal gıbı bakan doktor heyette yoktu bıle
bu nasıl sağlık sıstemı anlayamadım 15 gun sonra gıdıp sonucu alacağım
ALLAH HEPSİNİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ZATEN.KAPRISLERINI CEKMEKTEN TUKENDIK BU DOKTORLARIN.
adam gibi muayne vs evraklarıma bakılmadı bu nasıl bır heyet ve ozurluluk raporu.ben anlamadım.sınırım bozuldu cıktım geldi% 40 alacağımı sanmıyorum zaten
ftr ile ortapeti aynı bransmıdır ayrı ayrı oran mı verecekler ?
ben anlamadım hatta ortapedide benı muayne diyemıyecem bana mal gıbı bakan doktor heyette yoktu bıle
bu nasıl sağlık sıstemı anlayamadım 15 gun sonra gıdıp sonucu alacağım
ALLAH HEPSİNİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ZATEN.KAPRISLERINI CEKMEKTEN TUKENDIK BU DOKTORLARIN.