Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her iki meme, rahim ve yumurtalıklar alındı. Rapor oranı nedir?

Erdbtm

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Merhabalar ,
İlk teşhis ve tedavi süresinde % 60 engelli raporu almıştım. 5 yıllık. Her iki meme , rahim ve yumurtalıklar alındı.
Kontrollerim devam ediyor ve hormon tedavisi görüyorum ( hap ) Kasım da raporum bitiyor. Tekrar başvuracağım.
Bu sefer süresiz rapor verilir mi ? Oran ne olur ?
Bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. Teşekkürler.

Merhaba, rapor süreniz bitmeden SGK'ya kontrol muayenesi açısından müracaat edin.
Aynı oran çıkıp çıkmayacağı konusunda kimse görüş bildiremez bu ucu açık bir konu.
Diğer husus ise Kontrol Muayenesinde hastalığınızın öyküsü ve halihazırda hastalığınız/hastalıklarınızın devam edip etmediği kullanmakta olduğunuz ilaç/ilaçlar hususunda anemnezinde ve durum bildirir raporunda yazılacaktır.
İlgili dal uzmanları geçmişe ait tedavi evraklarınızı ve güncel durumunuzu inceleyecektir.
Yukarıda yazılı olduğu üzere rapor sürenizin bitmesini beklemeyin kontrol muayeneleri raporun bitmesine 3 ay kala başlatılıyor sebebi bu zaman içerisinde yeni rapor düzenlenmesi ve almakta olduğunuz aylık var ise kesilmeden devam etmesi bakımındandır.

Üst Alt