Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her iki göz+8.0 numaralı. Hangi oranda rapor alabilirim?

ahmet199085

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sağ ve sol gözlerin ikisi +8.0 numaralı hiç hayatımda sağlık raporu almadım bana % kaç salık raporu veriller

önceden olsa %40verirlerdi.ama şimdi nasıl bilmiyorum.

önceden alamadığım için nerden alıncağını bilmiyom hastaneden alınıyorsa ne diye başvuracam?

çalışmıyorum indirimde almak istemiyorum sadece devlet dailereline memur olarak girmek istiyorum benim derdim bu ne yapmam gerekli gözlerimin 2 si +8 numaralı

İşkura başvur.özürlü kadrosundan işe gireceğini söyleyerek seni hastaneye sevketmelerini söyle.Onlar seni hastaneye sevkeder.

göz

gözlük numarasının raporda etkisi yok önemli olan görme keskinligi ve görme alanı sana tavsiyem googleye online görme testi yaz ve her 2 gözlükle görme dereceni tesbit et ve bana yaz yaklaşık olarak alacagın raporu urtaya çıkarabiliriz

hasan kayı;

göz keskinlik testi yaptım harfler cıktı 0.20 de kaldım ondan sonrası okuyamadım

en güzeli gt bi hastaneye sağlık raporu almak isitoyrum de özürlük için de git orda şansını dene birazda fazla inceleme hiç olmasa oran yüksek cıkar

Üst Alt