Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Henüz mezun olmamış kişi EKPSS kuraya katılabilir mi?

güray59

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Kardeşim işokuluna gidiyor, 11. sınıfta. Bu sene yapılan ekpss sınavına girdi. Elinde mezuniyet belgesi olmadığı halde kuraya katılabilir mi? tercih yapabilir mi ?

Sınava girmiş, kuraya katılamaz.

[FONT=Verdana][FONT=times new roman]Bir ortaöğretim kurumundan (*), yükseköğretim ön lisans veya lisans programından mezun olan veya olacak durumda olan engelli adayların 24 Şubat-7 Mart 2014 tarihlerinde 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) başvuruları alınmış olduğundan 7 Mart 2014 tarihi itibarıyla bir ortaöğretim kurumundan (*) diploma almaya hak kazanan adaylar ile 2014-EKPSS’yeortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinde başvuran adaylar kuraya başvuramazlar. Başvuru koşullarından herhangi birine durumunun uymadığı tespit edilen adaylar, kuraya alınmış olsalar bile kura sonucu ile elde ettikleri hiçbir haktan yararlandırılmazlar.[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=times new roman]* Milli Eğitim Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı görüşleri doğrultusunda;Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Öğrenim Belgesine sahip olanlar, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Eğitim Programı ile İş Okulu Eğitim Programı belgesine sahip olanlar, Eğitilebilir Çocuklar İş Okulu, Mesleki Eğitim Merkezi, İş Okulu, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi mezunları, 2014-EKPSS’ye ortaöğretim düzeyinde girmek amacıyla başvurularını yapmış olduğundan, 2014-Kura’ya başvuramayacaklardır. Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) Öğrenim Belgesine sahip olanlar 2014-Kura’ya başvurabileceklerdir.

[/FONT][/FONT]

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

ınsallah beklıyen herkes atanır bende adaydım kuraya ama ne yazıkkı rapor oranımı dusurduler kısmet artık kurada bınde 1 sans var arrtık kımlerın yuzu gulcek allah bılır herkese bol sans allah yardımcınız olsun :(

sagol kardeşim amin allah herkeze gönlünce versin aminnnnnnnnn!!!

Üst Alt