Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran 2025 evde bakım aylıklarının ödenmesi!?

Arkadaşlar merhaba ben iki tane engelli cocuk annesiyim. Aylilar bayrmadan önce yatarmi

Şimdiye kadar açıklama yapılmadı, artık erkenden yatması zor gibi

Bende öyle duyumlar aldım bayramdan önce yatar diye yazmışlar teşekkür ederim

Evde bakımdan bahsediyor sunuz sanırım.Ayın başında yatarsa ay bitmez. Bayramda para biter. Normalde 15 n'de yatıyor. O kadar erkende yatırmazlar sanırım..

Hayir evde bakim değil engelli yakini ayligindan bahsediyorum

MERHABA ARKADAŞLAR 2025 VGM AYLIĞI KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ YATARMI

2025 MEMUR MAAŞINA ZAM GELİNCE VGM MAAŞLARI ZAMLI OLURMU

@mhgundogdu,

Pardon bilmediğm daha doğrusu anlamadığım için soruyorum. Engelli yakını aylığı nedir? Bir normal engelli maaşı(2022), birde engelliye bakan evde bakım maaşı var diye biliyorum. Engelli maaşları(2022) bayram öncesi yatacak.

18 yaş altı olan engellinin kendisine değil yakınına maaş verilir buda engelli yakını aylığıdır

E devletten ptt kurum ödemelerine bakarsanız hangi gün yatacağını görürsünüz bizim 9 unda yatıyordu 6 sına güncellemişler bayram günü maaş yatacak

2025 yılındaki vakıflar genel müdürlüğü'ne bağlı engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı bununla ilgili net bilgi bilgisi olan var mı

Maaşlar sisteme düştü herkesin farklı günde yatacak bizim daha önce 9 du bu ay 6 sı yani bayram günü maaş alacak sizin ki ne zaman yatar e devletten ptt kurum ödemelerine bakarsanız orada yazar

PTT kurum ödemeleri ekranında yazmıyor başka alternatif varmı ayrıca ben VGM aylığını bankadan alıyorum yatıp yatmadigini nasıl ogrenirim

15 ine çok var yatmaz erken yatması için seçim olması lazım memnun etmek için

Bu gece yatmazsa yarın gece yani Arefe günü yatabilir, geçmiş kurban bayramlarında örnekleri çok var

@enes75 Hayalsiz yaşanmaz beklemede kal derim maaş gününe 12 gün var seçim zamanı olsaydı yatardı şu an zor inşallah diyelim

evde bakımı umıtlanmayın yatmaz arkadaşlar. 15 nde yatıyor normalde. Çok var daha yakın olsaydı belki yatardı. Ama bu durumda imkansız. Kendimizi kandırıp umutlanmayalım

Yarın Arefe günü ve bakım maaşı yatma ihtimali çok yüksek, önceki Kurban Bayramı yıllarında erkenden yattığı çok oldu

@enes75,
Öylede devlet kasası hiç böyle zorda değildi!!! Olayı geniş düşününce!!!! Yoksa gönül ister kim bayramı parasız geçirmek ister.Ama ortada gerçekler var

Üst Alt