Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havalı minderi yapıştırıcısı bir kullanımdan sonra hemen kuruyor!?

kcan0404

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba star havalı minderimi yapıştırmak için bison liquid rubber sıvı kauçuk yapıştırıcı 50 ml kullanıyorum fakat yapıştırıcıyı kullandıktan sonra bir daha kullanmak imkansız oluyor nedeni ise kapağını kapatıp ihtiyaç olduğunda açınca yapıştırıcı dönmüş oluyor ve sıkılmıyor bunun çözümü var mı yoksa bu yapıştırıcının daha küçük ambalajları yok mu

kcan0404

Abicim sen neden kendin yapıştırıyorsun ki? Satın aldığın TEKSAN zaten ücretsiz bir şekilde yapıp sana gönderir. Sen yapıştırmayı dert etme. Gönder, arkadaşlar halleder.

Aras Kargo ile karşı taraf ödemeli olarak:

TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler San. ve Tic. Ltd. Şti.
Adres: Cumhuriyet Mah. Nazım Hikmet Blv. No:83 Story Residence 1 AVM, D:141-142 Esenyurt, İstanbul
Tel: 0212 852 08 38

OturanBoğa

Çok teşekkürler abi fakat köyde yaşıyorum kargo şubesi yok özel götürmem gerekiyor yada kendim yapıştırıyorum o yüzden

kcan0404

Anladım. O zaman önerebileceğim tek şey, bir topluiğne ile yapıştırıcının kurumamış yerini delip yapıştırıcıyı kullanabilir, sonra orayı plastik bi poşetle kapatabilirsin.

OturanBoğa
Aynen öyle yapıyordum hani belki küçük ambalaj vardır dedim. Üretirlerse iyi olabilir yarısı çöp oluyor

Üst Alt