Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneye yatış yapılan hasta ilaç almayı reddederse ne olur?

anonymous

Aktif Üye
Konular
268
Reaksiyonlar
264
Hastaneye yatış yapılan hasta ilaç almayı reddederse ne olur?

Eğer yatış yapılmışsa ilaç reddetme gibi bir şansınız yok.. hekim bu ilaçları içecek diye dosyanıza not düşmüşse, zorluk çıkarıyorsanız güvenlikler eşliğinde hemşireler ilaçlarınızı zorla size içirir.. eğer zorunlu yatışınız yoksa tedaviyi reddediyorsanız ailenizle görüşülür taburcu edilirsiniz.. ama hekim sizi taburcu etmemekte ısrarcı olacaktır bunu da göz önünde bulunduralım.

@anonymous,

Alevlenme dönemlerinde özel kliniğe gitmenin avantajını yaşıyorum. Elimde fazladan ilaç oluyor. Atlatıyorum sonra devlete gidip ilaç yazdırıyorum. Yatmaktan nedense çok korkuyorum. 17 aylık remisyon dönemi karma epizot ile bozuldu. 1 ay oldu halen tam düzelmedim.

3 4 Tane hasta bakıcı,güvenlik veya temizlikçi sizi yatağa bağlar ve iğne yaparlar. taki siz ilaç almayı kabul edene kadar böyle devam eder. siz kendiniz çıkmak istediğinizde sizi çıkartmazlar aileden yatışı kim yapmışsa o kişi gelip ben sorumluluk alıyorum gibisinden bir kağıt imzalayıp sizi taburcu edebilir. onun haricinde hastanede sizin üzerinizde istediği tasarrufu kullanan kişi doktordur. Tam yetkilidir.
geçmiş olsun

zor kullanırlar ilaç kullandırırlar

İlaç reddine zorla ağzına tıkmakla uğraşmazlar. Basarlar iğneyi geçerler...

Üst Alt