Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle geçmiş olsun her hastanede oran farklı değildir yönetmenliğe göre değerlendirilir ancak bazan doktorlar yanlış değerlendirmelerde bulunan biliyorlar istersen farklı bir hastanede tekrar şansını dene veya rapora itirazda bulunabilirsin.
Rapor alirken soruyolar ne icin rapor aliyorsun diye sigorta tazminati icin dedim bende farkediyormus ilerleyen zamanda bunu gorucem universite hastanesinde sansimi deneyecem
Anladim tesekkur ederim sansimi denemek istiykrum cunku herkes %15 az vermis dediler
Crazy26 oran bence değişiklik gösterebilir, nasıl derseniz. Her doktorun değerlendirmesi ölçümleme sonuçlarına bakışı yorumlaması değişiyor. Biliyorsunuz ki engellilerin raporla ilgili yönetmeliklerinde her zaman bir doktorun eline kalmışlık söz konusu. Buda " Doktor Kanaati " ile oluyor. Neden az oran verdiniz deseniz ben böyle uygun gördüm der çıkar işin içinden sonra da kimse birşey diyemez çünkü benim değerlendirmem ve kanaatim bu yönde oldu diyecektir.
Farklı bir hastaneden, size asıl oranı verecek olan ilgili uzman'dan randevu alın ve muayeneye gider gibi gidip önce konuşun ve sorup öğrenin en az % kaç oran vereceğini. Boşu boşuna heyete girip birsürü doktor gezdikten sonra yine az oranlı bir rapor almış olmazsınız bu vesile ile.
Genelde Sağlık Kurulu Kendi Hastanesinin Doktorları tarafından verilen oranlari onayliyorlar.
Tabii Baştan Doktorlar Çizelgeye göre oran verirseler sonraki aşamalarda sorun olmuyor.
Tahlil ve göruntuleme Sonuçları ve Hastaligi Çizelgeye göre Doğru yorumlak tabiî bu noktada çok önem taşıyor.