Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşil tendon kısalığı ile askerlik durumum ne olur?

baran21

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Doğuştan aşil tendon kısalığım var parmak ucunda yürüyor ve çök kalk hareketlerinde bacaklarımda muazzam bir ağrı hissediyorum aynı zamanda bel çukurumda olan derinlikten dolayı dik duramıyorum eğilip kalkınca sırtımda belimde anı kasılmalar oluyor. Bu durumda muafiyet alma durumum nedir? @OğuzHan112 hocam yorumunuzu merak ediyorum

Hocam askerlik görevini halen devam ettiriyorum sevk aldım heyet doktorunun muafiyet verme olasılığı nedir @OğuzHan112

@OturanBoğa hocam topuklarım yere basmıyor otururken çömelirken veya afedersiniz alaturka tuvaletteyken hep parmak ucunda duruyorum yokuş çıkarken merdivenden çıkarken topuğumun üstünden baldirlarima kadar dizimin arkasından yukarıya kadar bir ağrı çekiyorum. Hastaneye gidip ortopedi doktoruna sorduğumda aşil tendonun kısa dedi. Bu teşhislerle aşil tendonumun kısa oldugunu söyleyebilir miyiz ? Ve bu durum askerlikte muafiyete sebebiyet verir mi?

@baran21, Dün bu konunun aynısından açmışsınız ve cevap vermişler. Askerliğe elverişli değildir diye. Görmediniz mi?

@Can1963,

Kardeşim farkındaysan başka bir soru soruyorum acaba ben mi yanlış biliyorum hastalığı diye iki farklı hocaya soruyorum

@baran21, sorabilirsiniz tabi ama tek konu altında yazabilirsiniz daha hızlı cevap alırsınız. Zaten 2 konuyu birleştirmiş yöneticiler. 😊 Geçmiş olsun.

Er mi rütbeli mi?
Halen askerlik görevimi devam ettiriyorum yazmışsınız.. doğuştan tendo kalkaneus askerliğe elverişli değildir.. bunun açı değerlendirmeleri yapılıyor fakat genel olarak elverişli değildir..

Siz nasıl oldu da askere gittiniz bir anlatır mısınız? Askere gitmeden önce muayene olmadınız mı?

@baran21,

Üst Alt