Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben harita mühendisiyim 2018\2 ekpss aliminda bizden 3 kişilik boş kontenjan kalmiş ben 2020 ekpss yeni girecem acaba bu boş kontenjan lar sonraki alimlara yansir mi bu benimniçin çok önemli kendi branşimdan atanmak istiyorum bide bundan sonraki süreç yani 2020 ekpss den sonra ekpss alimlari nasil olur bilgilendirseniz sevinirim
Arkadaşlar ben 2018/2 ile atandım harita mühendisiyim. sormak isterdiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Engelli kontenjanları yavaş yavaş azalmakta alımlarımız zaten alan olarak azdı şimdi gittikçe daha fazla düştü. Eskiden boş kontenjanlar kalıyordu ama 2018/2 de boş kontenjan yok.
Harita Mühendisi Olarak Ekpss2020 ye Kimler Girecek ?
Merhaba arkadaşlar. Harita mühendisi olarak Ekpss2020ye kimler girecek acaba ? Nasıl gidiyor çalışmalar? Herhangi bir yerde çalışıyor musunuz? Kontenjan olarak beklentileriniz neler ? Başlık altında değerlendirirsek birbirimize yardımcı olabiliriz.