Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Harita mühendisleri için ne kadar kadro açılıyor?

Dvtgok

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Harita mühendisi olarak ekpss den atansam ne kadar maaş alirim bide ekpss den harita mühendislerine kadro açiliyormu ne kadar açiliyor

Ekpss hakkinda bilgi

Arkadaşlar ben harita mühendisiyim 2018\2 ekpss aliminda bizden 3 kişilik boş kontenjan kalmiş ben 2020 ekpss yeni girecem acaba bu boş kontenjan lar sonraki alimlara yansir mi bu benimniçin çok önemli kendi branşimdan atanmak istiyorum bide bundan sonraki süreç yani 2020 ekpss den sonra ekpss alimlari nasil olur bilgilendirseniz sevinirim

Arkadaşlar ben 2018/2 ile atandım harita mühendisiyim. sormak isterdiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Engelli kontenjanları yavaş yavaş azalmakta alımlarımız zaten alan olarak azdı şimdi gittikçe daha fazla düştü. Eskiden boş kontenjanlar kalıyordu ama 2018/2 de boş kontenjan yok.

Atama yok bunlar kaç kişi alıncak derdindeler :D adamlar atama yapmıyor

Harita Mühendisi Olarak Ekpss2020’ ye Kimler Girecek ?

Merhaba arkadaşlar. Harita mühendisi olarak Ekpss2020’ye kimler girecek acaba ? Nasıl gidiyor çalışmalar? Herhangi bir yerde çalışıyor musunuz? Kontenjan olarak beklentileriniz neler ? Başlık altında değerlendirirsek birbirimize yardımcı olabiliriz.

2020 ekpssye gireceğim alımlar az oluyor 3 4 kişi olabildiğince çok çalışın

Arkadaşlar sınavınız nasıl geçti. Durum değerlendirmesi yapalım..

Üst Alt