Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi engel grubundan sınava giriceğiz?

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aklımda kalmasın yinede sormak istiyorum, benim sınav giriş belgesinde işitme 80 dakika yazıyor şimdi ben sınava genel görme işitme-2 den mi giricem yoksa işitme-1 den mi giricem?

2014 EKPSS sorularına bakıyordum da ösym sitesinden dikkati mi çekti..

ben dünyanın en zor bolumu genel engellıden gırecem

devrancım yıllardır sınava girebilmek için neler çektin ben şahidim genelden gireceksin başka çaresi yok herşeyin hayırlısı belkide kuradan girsen senin için daha iyi olacaktı kısmet artık

Yok abim ya 3 sefer kuraya katildim cikmadi ismim 200 kisi aliyorlar en az sadece kura icin 50 bin kisi katiliyor olmuyo olmuo memurluk bir turlu kismet olmadi bana

Paranoya kardesim sisofren degilim benim engellim panik.atak depresyon takinti birde 1 kulagim sagir 2022 de 3 ayda bir verilen 1 bin tl maas kim gecinir bu paraya sen atanmisdin galiba

bende zihinsel engellşiler grubundaydım daha sonra süreğen hastalıklar gurubuna kaydırdılar keşke zihinsel girseydim sınava bir kaç tane akıl danesinin aklına uyduk dilekçe yazdık ÖSYM ye ... :( :( :(

Üst Alt