Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi durumda ÖTV istisnasindan yararlanabilirim?

swimmer1

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Benim rahatsızlığım pes cavus ve cmt( charco-marie-tooth // bi çeşit kas hastalığı )
16 gün askerlik yapmış birisi olarak. Askeri hastaneden aldığım rapor ile H sınıfı ile ÖTV'den yararlanabilir miyim?
Askeri hastanesindeki ortopedi ve travmataloji bölümünün doktorunun yazdığı aşağıdaki gibidir;
Her iyi ayak eversiyon ve inversiyon hareketleri tama yakınlık kısıtlık mevcut.

sol ayağımın derecesi 28 , sağ ayak 25'dir. Sol ayağım biraz daha kötü.

Bu durumda rapor için başvurursam ' özel tertibat gerekmeden otomatik vites araç alır ' raporu alabilir miyim?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

askeri hastanelerden alınan raporlar sivilde geçmemektedir ancak bu rapor size referans olabilir bunu muayenede belirtip gösterebilirsiniz ancak bişe demek mümkün görünmüyor çünkü askeri hastanenin vermiş olduğu yüksek oranda raporların bile yetkili hastanelerde çok düşürüldüğünü gördük bu forumda

swimmer

Her iki ayakta da kısıtlılık varsa doktorlar ille de özel donanım şartını koyar. Ama mevzuata göre yetki doktordadır. Verirse, ne ala...

swimmer sıkıntı yok bende benzer durumdan gittim raporumu aldım şimdi işim ehliyeti dönüştürmeye kaldı

Üst Alt