Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haloperidol nasıl bir ilaçtır?

Konular
28
Reaksiyonlar
29
Psikiyatristimle görüşeceğim elbette, lakin sizlerin de görüşünü almak isterim. iyi forumlar

Edit: Sanrı ve Halüsinasyon yoksa neden Haloperidol diyecek arkadaşlara, sanrısal algılamayı hiçbir ilaç kesmedi, bir umut...

2.5 mg sabah 5 mg akşam saatlerinde akineton ile birlikte kullanıyorum. Distoni yan etkisi dışında durgunluk yapıyor.

Ben en fazla bir ay kullanabildim iğrenç bir ilaç yaşama enerjimi benden almıştı ,durgunluk yapıyordu, depresyon yapıyordu. Bide benim sesleri keseceğine daha artmıştı bıraktım kurtuldum kimseye önermem bu pis ilacı daha iyi alternatifler var hocam neden haloperidol?

@halistaşdeviren, sizde de işitsel halüsinasyon var mıydı klozapin ile mı iyileşti sesleriniz.

@Üzümlükekim,

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Neden Haloperidol, zira çok güçlü bir ilaç. Bende işitsel sesler Klozapinle değil, daha önce kullandığım bir takım antipsikotiklerle kalktı. Kloazpin kullanmamın sebebi, sanrılarım çok fazla ve kuvvetliydi, onları susturmak için. İşe de yaradı, sesler de bu ilaçla birlikte gelmiyor.

Üst Alt